Πρόγραμμα αδυνατίσματος με 2 laser lipolysis, 2 mesotherapis, 2 θεραπείες λεμφικής αποσυμφόρησης & διατροφή για 1,5 μήνα, σε ένα από τα Antigiransis σε Άγιο Δημήτριο,Κηφισιά ,Πατησίων και Πειραιά (23€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 23€ από 640€ για 2 συνεδρίες laser lipolysis, 2 συνεδρίες mesotherapis, 2 συνεδρίες λεμφικής αποσυμφόρησης & διατροφή για 1,5 μήνα.
  • Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται σε 2 συνεδρίες.

Λίγα Λόγια

  • Laser Λιπόλυση - SLIM LASER:Tοπική λιποδιάλυση και συρρίκνωση του όγκου των λιποκυττάρων Το Slimlaser βασίζεται στην τεχνολογία του laser λιπόλυσης. Πρόκειται για θεραπεία με μη επεμβατικό Laser 4ης γενιάς για τοπική λιποαφαίρεση με μη χειρουργική τεχνική.Η συσκευή η οποία εκπέμπει υπέρηχους, δρα εξωτερικά και έχει τη δυνατότητα να προκαλεί διάσπαση των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα να απελευθερώνουν το λίπος που εσωκλείουν. Αυτό στη συνέχεια απορροφάται μέσα στις επόμενες εβδομάδες και απομακρύνεται.
  • Μεσοθεραπεία:Η μεσοθεραπεία είναι ένας τρόπος εμπλουτισμού του μεσαίου στρώματος του δέρματος με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα και αμινοξέα, με σκοπό την σωστή τροφή του δέρματος και την αναζωογόνησή του. Μέσω της μεσοθεραπείας προωθείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και η περαιτέρω ενυδάτωση μέσω του υαλουρονικού οξέως. Τα αποτελέσματα είναι να έχουμε δέρμα πιο σφιχτό, ελαστικό και λαμπερό, με λιγότερο λίπος και χωρίς το φαινόμενο του "φλοιού πορτοκαλιού".
  • Θεραπείες λεμφικής αποσυμφόρησης :Η θεραπεία εστιάζει   στα «προβληματικά» σημεία στήριξης του σώματος, όπου λιμνάζει η λέμφος .Στοχεύει δηλαδή ιδιαίτερα στα σημεία εκείνα που η λέμφος έχει συσσωρευτεί, επιτυγχάνοντας έτσι με σταδιακό ρυθμό την αποκατάσταση της λειτουργίας της.
Περιοχές
Διαθέσιμη σε 4 Τοποθεσίες :
Άγιος Δημήτριος
Περαιά
Κηφισιά
Πατησίων

Antigiransis

Διεύθυνση

.

 

Tα antigiransis είναι εξειδικευμένα κέντρα στην αισθητική δερματολογία, στελεχωμένα με το πιο άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και επανδρωμένα με την πιο εξελιγμένη ιατρική τεχνολογία στον τομέα την δερματολογίας. Σε εμάς ο τομέας της αισθητικής δερματολογίας ορίζεται ως antigiransis όπου η ιατρική γνώση εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κ.α.

Παρόμοια Deals

10
290.0€ από 15€
11
120.0€ 9.9€

Απώλεια βάρους έως 5 κιλά & Λιπογλυπτική

Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Ιλίσια
12
350.0€ 29.9€

Πρόγραμμα αδυνατίσματος με 2 laser lipolysis, 2 mesotherapis, 2 θεραπείες λεμφικής αποσυμφόρησης & διατροφή για 1,5 μήνα, σε ένα από τα Antigiransis σε Άγιο Δημήτριο,Κηφισιά ,Πατησίων και Πειραιά (23€).

23 Αγόρασέ το