3 συνεδρίες σώματος Z-Wave Shockwaves (Κρουστικός Υπέρηχος) & 3 ενέσιμες μεσοθεραπείες λιποδιάλυσης (καφεΐνης,καρνιτίνης οργανικό πυρίτιο) από τα κέντρα Antigiransis στον Άγιο Δημήτριο, Πατησίων, Κηφισιά και Πειραιά (19€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 19€ από 680€ για 3 συνεδρίες Κρουστικό Υπέρηχο & 3 ενέσιμες μεσοθεραπείες λιποδιάλυσης.

Λίγα Λόγια

  • Z-Wave Shockwaves®

Τα ακουστικά κύματα χρησιμοποιούνται στην ιατρική από το 1980 στην τεχνική της λιθοτριψίας με σκοπό την αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων. Στην ιατρική αισθητική τα ακουστικά κύματα χρησιμοποιούνται επιτυχώς στην αντιμετώπιση της ινώδους κυτταρίτιδας. Τα Shockwaves (ακουστικά κύματα) δεν πρέπει να συγχέονται με τους υπερήχους καθώς έχουν κατά μέσο όρο 1000 φορές πιο υψηλούς παλμούς πίεσης με αποτέλεσμα να διαπερνούν το δερματικό και υποδόριο ιστό, μεταφέροντας ενέργεια και διαφοροποιώντας τη μεταβολική λειτουργία της περιοχής.

  • Πλεονεκτήματα:

-Θεραπευτικό αποτέλεσμα

-Επιδερμική σύσφιξη

-Ενεργοποίηση λιπόλυσης τοπικά

-Μείωση του όγκου των λιποκυττάρων

-Βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας

-Αναδόμηση των ινών του συνδετικού ιστού

-Μείωση του πόνου στην ινώδη κυτταρίτιδα

-Βελτίωση του ανομοιογενούς δέρματος

-Βελτίωση της θρέψης των ιστών

-Ενεργοποίηση της διαδικασίας κυτταρικής ανάπλασης

-Διαθερμική ενεργοποίηση των κυτταρικών λειτουργιών

  • Ενέσιμη θεραπεία λιποδιάλυσης με καφεΐνη, καρνιτίνη και οργανικό πυρίτιο για καταπολέμησητης κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με λιγότερο λίπος και χωρίς το φαινόμενο του "φλοιού πορτοκαλιού".
Περιοχές
Διαθέσιμη σε 4 Τοποθεσίες :
Άγιος Δημήτριος
Κηφισιά
Πατησίων
Πειραιάς

Antigiransis

Διεύθυνση

.

 

Tα antigiransis είναι εξειδικευμένα κέντρα στην αισθητική δερματολογία, στελεχωμένα με το πιο άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και επανδρωμένα με την πιο εξελιγμένη ιατρική τεχνολογία στον τομέα την δερματολογίας. Σε εμάς ο τομέας της αισθητικής δερματολογίας ορίζεται ως antigiransis όπου η ιατρική γνώση εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κ.α.

Παρόμοια Deals

10
290.0€ από 15€
11
120.0€ 9.9€

Απώλεια βάρους έως 5 κιλά & Λιπογλυπτική

Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Ιλίσια
12
350.0€ 29.9€

3 συνεδρίες σώματος Z-Wave Shockwaves (Κρουστικός Υπέρηχος) & 3 ενέσιμες μεσοθεραπείες λιποδιάλυσης (καφεΐνης,καρνιτίνης οργανικό πυρίτιο) από τα κέντρα Antigiransis στον Άγιο Δημήτριο, Πατησίων, Κηφισιά και Πειραιά (19€).

19 Αγόρασέ το