2 συνεδρίες λιπογλυπτικής Cavitation, 2 ενέσιμες μεσοθεραπείες λιποδιάλυσης & 1 μηνιαίο διατροφολογικό πρόγραμμα από κλινικό διατροφολόγο από τα Antigiransis σε Άγιο Δημήτριο, Πατησίων, Κηφισιά και Πειραιά (19€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 19€ από 450€  για 2 συνεδρίες λιπογλυπτικής Cavitation & 2 ενέσιμες μεσοθεραπείες λιποδιάλυσης μαζί με 1 μηνιαίο διατροφολογικό πρόγραμμα από κλινικό διατροφολόγο.
  • Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται σε 2 συνεδρίες.

Λίγα Λόγια

  • Λιπογλυπτική σώματος Cavitation

Στον τομέα της Λιπογλυπτικής Σώματος τα πιστοποιημένα κέντρα Antigiransis εφαρμόζουν συνδυασμό υπηρεσιών υψηλής αποτελεσματικότητας, που βασίζονται σε τεχνολογία αιχμής και έχουν την δυνατότητα να μας προσφέρουν το αισθητικό αποτέλεσμα που ζητάμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με λίγες μόνο συνεδρίες. Οι θεραπείες λιπογλυπτικής σώματος αντιμετωπίζουν το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση, αναδιαμορφώνοντας το σχήμα του σώματος.
Το Cavitation είναι ηχητικά κύματα που προκαλούν τη λύση της κυτταρικής μεμβράνης του λιποκυττάρου. Με αυτό τον τρόπο έχουμε άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα, απώλεια λίπους, μείωση κυτταρίτιδας και βελτίωση της κυκλοφορίας της λέμφου και του αίματος.

  • Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι ένας τρόπος εμπλουτισμού του μεσαίου στρώματος του δέρματος με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα και αμινοξέα, με σκοπό την σωστή τροφή του δέρματος και την αναζωογόνησή του. Μέσω της μεσοθεραπείας προωθείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και η περαιτέρω ενυδάτωση μέσω του υαλουρονικού οξέως. Τα αποτελέσματα είναι να έχουμε δέρμα πιο σφιχτό, ελαστικό και λαμπερό, με λιγότερο λίπος και χωρίς το φαινόμενο του "φλοιού πορτοκαλιού".

 

Περιοχές
Διαθέσιμη σε 4 Τοποθεσίες :
Άγιος Δημήτριος
Κηφισιά
Αθήνα
Πειραιάς

Antigiransis

Διεύθυνση

.

 

Tα antigiransis είναι εξειδικευμένα κέντρα στην αισθητική δερματολογία, στελεχωμένα με το πιο άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και επανδρωμένα με την πιο εξελιγμένη ιατρική τεχνολογία στον τομέα την δερματολογίας. Σε εμάς ο τομέας της αισθητικής δερματολογίας ορίζεται ως antigiransis όπου η ιατρική γνώση εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κ.α.

2 συνεδρίες λιπογλυπτικής Cavitation, 2 ενέσιμες μεσοθεραπείες λιποδιάλυσης & 1 μηνιαίο διατροφολογικό πρόγραμμα από κλινικό διατροφολόγο από τα Antigiransis σε Άγιο Δημήτριο, Πατησίων, Κηφισιά και Πειραιά (19€).

19 Αγόρασέ το