20 συνεδρίες αποτελεσματικής καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και εντατικής απώλειας βάρους με Λεμφικά Drainage, Θερμοκουβέρτες, Κρυοθεραπείες & Ηλεκτροθεραπείες από το Vivez la beaute στην Γλυφάδα (24€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 24€ από 780  για:

a. 5 Λεμφικά Drainage,
b. 5 Θερμοκουβέρτες,
c. 5 Κρυοθεραπείες και
d. 5 Ηλεκτροθεραπείες.

  • Όλες οι θεραπείες συνδυάζονται μεταξύ τους για ακόμα πιο έντονα και άμεσα αποτελέσματα.
  • H κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 30 έως 40 λεπτά.

Λίγα Λόγια

  • Ηλεκτροθεραπεία: Σύνχρονη μέθοδος για τοπικό λίπος, κυτταρίτιδα, πρησμένα άκρα, μυϊκή χαλάρωση, κατακρατήσεις υγρών και σύσφιξη.  
  • Μαγνητικό πεδίο/θερμοθεραπεία: Μείωση πόντων και αποβολή τοξινών μέσω έντονης εφίδρωσης (θερμοθεραπεία).
  • Cryo Therapy: Αυτή η θεραπεία βασίζεται στην εφαρμογή ειδικών επιθεμάτων σε επίμαχα σημεία για σύσφιξη και αναδόμηση των ιστών. Είναι μία συνδυαστική θεραπεία για σύσφιξη τόσο στα βαθύτερα στρώματα όσο και επιδερμικά καθώς και για απώλεια πόντων.
  • Λεμφική παροχέτευση ή λεμφική αποστράγγιση ή Drainage Lymphatique. Από τα πιο σημαντικά οφέλη της λεμφικής παροχέτευσης είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού και η καλύτερη θρέψη των ιστών.

 

Περιοχές

Vivez la Beaute Κέντρο αισθητικής

Διεύθυνση

.

 

Το κέντρο αισθητικής στην Γλυφάδα Vivez la Beaute, μέλος του συνδέσμου επαγγελματιών αισθητικών Ελλάδος, σας προσφέρει περιποίηση προσώπου, περιποίηση σώματος, πλήρεις θεραπείες αποτρίχωσης αλλά και επαγγελματικό μακιγιάζ.

Σε μοναδικές τιμές μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες θεραπείες για έντονα προβλήματα στο πρόσωπο όπως ακμή, λιπαρότητα, ουλές, πανάδες, αφυδάτωση, ρυτίδες και χαλάρωση. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι δραστικό και αποτελεσματικό και εσείς με τα περιττά κιλά. Ολοκληρωμένα προγράμματα αδυνατίσματος με την βοήθεια διατροφολόγου θα σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επειδή η ομορφιά σας είναι το πάθος μας, προσφέρουμε πολλά ολοκληρωμένα προγράμματα αισθητικής, τόνωσης και ανανέωσης προσώπου και σώματος! Για ένα τέλειο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και χαλάρωση σας προτείνουμε θεραπείες σώματος που θα δείτε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Απαλλαχτείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μια για πάντα, με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έχουμε οριστικά αποτελέσματα.

Στα 30 χρόνια εμπειρίας μας ξέρουμε πια την απάντηση στο πρόβλημα σας!

20 συνεδρίες αποτελεσματικής καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και εντατικής απώλειας βάρους με Λεμφικά Drainage, Θερμοκουβέρτες, Κρυοθεραπείες & Ηλεκτροθεραπείες από το Vivez la beaute στην Γλυφάδα (24€).

24 Αγόρασέ το