30 συνεδρίες Δραστικού Αδυνατίσματος με λεμφικά drainage για σύσφιξη και συνεδρίες Slimming (Ηλεκτροθεραπείες) για μείωση του τοπικού πάχους στο Vivez la Beaute, στην Άνω Γλυφάδα (38€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 38€ από 1500€  για:

a. 15 λεμφικά drainage για σύσφιξη διάρκειας 30-45 λεπτά.

b. 15 συνεδρίες Slimming (Ηλεκτροθεραπείες) για μείωση του τοπικού πάχους διάρκειας 30-45 λεπτά.

  • Το ινστιτούτο συνιστά την πραγματοποίηση των υπηρεσιών σε 2-3 ραντεβού την εβδομάδα.

Λίγα Λόγια

  • Λεμφικό drainage: Προηγμένη μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Γίνεται με μηχάνημα τελευταίας γενιάς.
  • Slimming: Σύγχρονη μέθοδος για τοπικό λίπος , κυτταρίτιδα, πρησμένα άκρα, μυϊκή χαλάρωση, κατακρατήσεις υγρών και σύσφιξη.  
  • Για ραντεβού καλείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του. Η διεύθυνση της επιχείρησης επίσης θα αναγράφεται στο κουπόνι.

 

Περιοχές

Vivez la Beaute Κέντρο αισθητικής

Διεύθυνση

.

 

Το κέντρο αισθητικής στην Γλυφάδα Vivez la Beaute, μέλος του συνδέσμου επαγγελματιών αισθητικών Ελλάδος, σας προσφέρει περιποίηση προσώπου, περιποίηση σώματος, πλήρεις θεραπείες αποτρίχωσης αλλά και επαγγελματικό μακιγιάζ.

Σε μοναδικές τιμές μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες θεραπείες για έντονα προβλήματα στο πρόσωπο όπως ακμή, λιπαρότητα, ουλές, πανάδες, αφυδάτωση, ρυτίδες και χαλάρωση. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι δραστικό και αποτελεσματικό και εσείς με τα περιττά κιλά. Ολοκληρωμένα προγράμματα αδυνατίσματος με την βοήθεια διατροφολόγου θα σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επειδή η ομορφιά σας είναι το πάθος μας, προσφέρουμε πολλά ολοκληρωμένα προγράμματα αισθητικής, τόνωσης και ανανέωσης προσώπου και σώματος! Για ένα τέλειο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και χαλάρωση σας προτείνουμε θεραπείες σώματος που θα δείτε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Απαλλαχτείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μια για πάντα, με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έχουμε οριστικά αποτελέσματα.

Στα 30 χρόνια εμπειρίας μας ξέρουμε πια την απάντηση στο πρόβλημα σας!

Παρόμοια Deals

8
290.0€ από 15€
11
120.0€ 9.9€

Απώλεια βάρους έως 5 κιλά & Λιπογλυπτική

Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Ιλίσια
10
350.0€ 29.9€

30 συνεδρίες Δραστικού Αδυνατίσματος με λεμφικά drainage για σύσφιξη και συνεδρίες Slimming (Ηλεκτροθεραπείες) για μείωση του τοπικού πάχους στο Vivez la Beaute, στην Άνω Γλυφάδα (38€).

38 Αγόρασέ το