Ετήσιο πακέτο αδυνατίσματος με 40 συνεδρίες (1,50€ η συνεδρία) που περιλαμβάνει συνεδρίες Slimming, Πρεσοθεραπείες, Body Fit και διατροφολογικά προγράμματα ανά 15 μέρες στο Vivez la Beaute στην Άνω Γλυφάδα (59€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 59€ από 1000€  για:

  a.20 συνεδρίες Ηλεκτροθεραπείας slimming fit
  b.10 Πρεσοθεραπείες,
  c. 10 συνεδρίες Body Fit (Λεµφική Παροχέτευση),
 

  • Διάρκεια κάθε  θεραπείας 30 έως 35 λεπτά.
  • Υπάρχει δυνατότητα για καθημερινά ραντεβού.

 

Λίγα Λόγια

  •  Ηλεκτροθεραπεία: Σύγχρονη μέθοδος για τοπικό λίπος , κυτταρίτιδα, πρησμένα άκρα, μυϊκή χαλάρωση, κατακρατήσεις υγρών και σύσφιξη.
  • Press up: Αποτοξίνωση, λιποδιάλυση, σύσφιξη και μείωση της κυτταρίτιδας.
  • Body Fit (Λεµφική Παροχέτευση) για αποβολή των κατεστραμμένων λιποκυττάρων και μείωση οιδημάτων.

 

Περιοχές

Vivez la Beaute Κέντρο αισθητικής

Διεύθυνση

.

 

Το κέντρο αισθητικής στην Γλυφάδα Vivez la Beaute, μέλος του συνδέσμου επαγγελματιών αισθητικών Ελλάδος, σας προσφέρει περιποίηση προσώπου, περιποίηση σώματος, πλήρεις θεραπείες αποτρίχωσης αλλά και επαγγελματικό μακιγιάζ.

Σε μοναδικές τιμές μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες θεραπείες για έντονα προβλήματα στο πρόσωπο όπως ακμή, λιπαρότητα, ουλές, πανάδες, αφυδάτωση, ρυτίδες και χαλάρωση. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι δραστικό και αποτελεσματικό και εσείς με τα περιττά κιλά. Ολοκληρωμένα προγράμματα αδυνατίσματος με την βοήθεια διατροφολόγου θα σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επειδή η ομορφιά σας είναι το πάθος μας, προσφέρουμε πολλά ολοκληρωμένα προγράμματα αισθητικής, τόνωσης και ανανέωσης προσώπου και σώματος! Για ένα τέλειο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και χαλάρωση σας προτείνουμε θεραπείες σώματος που θα δείτε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Απαλλαχτείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μια για πάντα, με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έχουμε οριστικά αποτελέσματα.

Στα 30 χρόνια εμπειρίας μας ξέρουμε πια την απάντηση στο πρόβλημα σας!

Παρόμοια Deals

10
290.0€ από 15€
11
120.0€ 9.9€

Απώλεια βάρους έως 5 κιλά & Λιπογλυπτική

Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Ιλίσια
12
350.0€ 29.9€

Ετήσιο πακέτο αδυνατίσματος με 40 συνεδρίες (1,50€ η συνεδρία) που περιλαμβάνει συνεδρίες Slimming, Πρεσοθεραπείες, Body Fit και διατροφολογικά προγράμματα ανά 15 μέρες στο Vivez la Beaute στην Άνω Γλυφάδα (59€).

59 Αγόρασέ το