Δραστικό αδυνάτισματα και λιποδιάλυση τοπικά με εξειδικευμένα μηχανήματα & εφαρμογές μάσκας από φύκια, λασποθεραπεία, τζίντζερ και anti-cellulite mask στο Venus Style στην Αθήνα (12€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 12€ από 60€  για 1 επίσκεψη δραστικού αδυνατίσματος και  λιποδιάλυσης τοπικά με εξειδικευμένα μηχανήματα (Θάλαμος υπερβαρικού οξυγόνου, καμπίνα spa, vetra-slim, fastslim με οξυγόνο, vitatone) σε συνδυασμό με εφαρμογή μάσκας από φύκια, λασποθεραπεία, τζίντζερ  και anti-cellulite mask).
  • 28€ από 180€ για 3 επισκέψεις  δραστικού αδυνατίσματος.
  • Σε κάθε επίσκεψη συνολικής διάρκειας 75 λεπτά εφαρμόζονται διαφορετικές εξατομικευμένες θεραπείες, ανάλογα με το πρόβλημά και τον σωματότυπο σας, για απώλεια πόντων ή για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
  • Οι θεραπείες μπορούν να γίνουν ακόμη και διπλές-κατόπιν συνεννόησης με το ινστιτούτο και αναλόγως περίπτωσης, για την επιτάχυνση της ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Λίγα Λόγια

  • Με την εφαρμογή από ειδικές μάσκες (τζίντζερ με χρυσούς κόκκους, λασποθεραπεία, anticellulite, φύκια) η απόδοση των μηχανημάτων φτάνει σε 90% περισσότερο βάθος και διασπά τα λιποκύτταρα ακόμα και στις πιο βαθιές στιβάδες.
  • Οι θεραπείες περιλαμβάνουν:

-Θάλαμος υπερβαρικού οξυγόνου ή σάουνα ή spa, για να προετοιμαστεί το σώμα να δεχτεί την επάλειψη.
-Επάλειψη με ειδικά επαγγελματικά προϊόντα (τζίντζερ με χρυσούς κόκκους, λασποθεραπεία, antiselulit, φύκια, θαλασσοθεραπεία κλπ) που έχουν έντονη δράση με το αποτέλεσμα να γίνεται ορατό από την πρώτη εφαρμογή χάνοντας μισό έως ένα κιλό τη φορά.
-Eιδικά μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας που ενεργοποιούν τη λέμφο βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών, συμβάλουν αποτελεσματικά στις κατακρατήσεις υγρών, κάνουν λιποδιάλυση και πετυχαίνουν αδυνάτισμα είτε τοπικά είτε ολικά.
-Θεραπεία λιποδιάλυσης με ειδικά μηχανήματα μεσοθεραπείας, υπερήχων, καθιοδερμίας κλπ τα οποία βοηθούν τη διείσδυση διαφόρων εκχυλισμάτων λιποδιάλυσης και κατά της κυτταρίτιδας.
-Μηχανήματα για διάσπαση κυτταρίτιδα.

 
Περιοχές

Venus Style

Διεύθυνση

.

Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό ύστερα από μια επίσκεψη στα Venus Style βλέποντας στην εφαρμογή τους τις πιο προηγμένες τεχνολογικά θεραπείες προσώπου και σώματος.

Αν νομίζετε ότι η ιστορία του Ντόριαν Γκρέι υπήρξε μόνο στη φαντασία του Όσκαρ Ουάιλντ κάνετε λάθος. Υπάρχει στη φιλοσοφία του Venus Style και στις καινοτόμες θεραπείες που εφαρμόζει. Όπως ο βιολογικός καθαρισμός προσώπου με ταυτόχρονη ενυδάτωση ο οποίος δεν προκαλεί ούτε στο ελάχιστο ερεθισμούς ενώ περιλαμβάνει κορυφαίες γαλλικές κρέμες και τα θεραπευτικά οφέλη του οξυγόνου. Κάτι σαν οξυγονοθεραπεία για το πρόσωπο. Το σμήγμα μαλακώνει και σπρώχνεται προς τα έξω εύκολα και χωρίς τη χρήση ατμού. Η επιδερμίδα καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνεται και αναζωογονείται, τα κύτταρα διεγείρονται σε δραστηριότητα. Οι αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες του οξυγόνου εξαφανίζουν ερεθισμούς και αποτρέπουν μολύνσεις. Το δέρμα ακτινοβολεί καθαρότητα, υγεία, τόνωση και πρωτόγνωρη λάμψη.

Στο Venus Style οι ρυτίδες τυγχάνουν μεγάλου σεβασμού. Ξέρετε γιατί; Γιατί αποτελούν ιστορία. Διαλέξτε με ποια μέθοδο θέλετε να τις αποχαιρετίσετε. Από όλα έχει το...εργαστήριο. Ρυτίδες έκφρασης ή και πιο βαθιές ρυτίδες βγάζουν one-way εισιτήριο, με ταυτόχρονη θεραπεία σύσφιξης προσώπου και με αμπούλες κολλαγόνου ή Botox (μη ενέσιμο) ή βιταμίνες ή παγωμένα κύτταρα ή χαβιάρι. Σας ακούγονται χορταστικά; Που να τα δείτε να διεισδύουν στο πρόσωπο σας με ειδικά μηχανήματα -και από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό- δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα άμεσο και ονειρικό. Ένα αποτέλεσμα που θα ζήλευε κι ο ίδιος ο Ντόριαν Γκρέι...

Δραστικό αδυνάτισματα και λιποδιάλυση τοπικά με εξειδικευμένα μηχανήματα & εφαρμογές μάσκας από φύκια, λασποθεραπεία, τζίντζερ και anti-cellulite mask στο Venus Style στην Αθήνα (12€).

από 12 Αγόρασέ το