Νήματα PDO Screw & Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου, στο Ιατρείο του Χαράλαμπου Αμοργιανού στον Άγ.Δημήτριο (από 139€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 139€ από 240€ για Θεραπεία με 20 Νήματα PDO Screw Προσώπου
  • 299€ από 700€ για Θεραπεία με 40 Νήματα PDO Advanced Screw & 1 Αντιοξειδωτική Ενέσιμη Μεσοθεραπεία προσώπου
  • Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο Γιατρό Γενικής Ιατρικής
  • Λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό πριν την εφαρμογή

Λίγα Λόγια

  • Νέα Νήματα PDO Screw για Μέγιστο Αποτέλεσμα Lifting
Τα νήματα PDO είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης προσώπου και σώματος χωρίς χειρουργική επέμβαση. Δεν υποκαθιστούν το χειρουργικό lifting αλλά είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση και για ήπια ή για μια πιο σημαντική χαλάρωση για όσους δεν επιθυμούν μια μεγάλη επέμβαση.
Μετά τη συνεδρία με τα Νήματα θα δείτε άμεσα 15%-20% βελτίωση. Το ποσοστό αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Σε 4-5 περίπου μήνες θα δείτε το τελικό αποτέλεσμα που διαρκεί για 1,5 με 2 χρόνια

Δημιουργούν γύρω τους ένα φυσικό πλέγμα από κολλαγόνες ίνες οπότε έχουμε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα που διαρκεί και μετά την απορρόφηση των νημάτων.
Σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας 3 τύπους νημάτων για καλύτερα και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα.
Περιοχές

Αμοργιανός Χαραλαμπός

Διεύθυνση

.
.

Ο Γενικός Ιατρός κατέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να προσφέρει ολιστική και συνεχιζόμενη φροντίδα στον ασθενή, που προσέρχεται με αδιαφοροποίητα συμπτώματα και ανησυχίες για την υγεία του. Η φροντίδα περιλαμβάνει την προαγωγή της υγείας, την πρόληψη της ασθένειας, τη διατήρηση της υγείας, τη συμβουλευτική και την εκπαίδευση του ασθενούς, τη διάγνωση και την θεραπεία οξέων και χρόνιων νοσημάτων.

Η φροντίδα αυτή συχνά δύναται να επιτευχθεί μόνο μέσω της συνεργασίας με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων στους οποίους παραπέμπει ο Γενικός Ιατρός τον ασθενή του ή μέσω εξειδικευμένης νοσοκομειακής φροντίδας, την οποία και πάλι συντονίζει ο ίδιος.

Ο Γενικός Ιατρός αποτελεί την πυξίδα και τον αντιπρόσωπο του ασθενούς αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Συστήματος Υγείας στο έπακρο προς όφελός του.

Τα πλεονεκτήματα, επομένως, είναι πολλά, τόσο για τον ασθενή όσο και για το σύστημα περίθαλψης γενικότερα.

Με μια φράση, είναι ο γιατρός σου

 

Παρόμοια Deals

Νήματα PDO Screw & Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου, στο Ιατρείο του Χαράλαμπου Αμοργιανού στον Άγ.Δημήτριο (από 139€).

από 139 Αγόρασέ το