Αναίμακτα Face & Body Lifting & Botox, με Δακτυλοπιέσεις, Guasa, Φυτικά Αποστάγματα & Πανδαισία Χρωμάτων, στο Benevita-Μαρούσι (8€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 8€ από 60€ για Φυσικό Face Lifting Reguvance με Δακτυλοπιέσεις (30').
  • 8€ από 40€ για 1 Θεραπεία Guasa, το Botox της Ανατολής (30').
  • 12€ από 80€ για 1 Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης Προσώπου & Σώματος με Φυσικό Body & Face Lifting με Αποστάγματα της Φύσης (55').
  • 12€ από 80€ για 1 Προϊοντική Θεραπεία Πανδαισία Χρωμάτων για Κολλαγέννεση & Τόνωση της Φυσικής Ελαστίνης (45').

Λίγα Λόγια

  • Φυσικό Face Lifting Reguvance με Δακτυλοπιέσεις (30')
Λειαίνει τις ρυτίδες, επαναφέρει την ελαστίνη και το κολαγόνο το δέρματος, τη βασική τροφή για το πρόσωπό σας 
 
  • Θεραπεία Guasa, το Botox της Ανατολής (30')
Συσφίγγει και αποτοξινώνει το δέρμα, συσφίγγει και αποτοξινώνει το δέρμα, απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες και τη χαλάρωση, ενεργοποιεί άμεσα τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Ξεκινάτε με peeling στο πρόσωπο, έπειτα συνεχίζετε με μασάζ με έλαια και συνεχίζουμε με τη θεραπεία guasa, μια ηφαιστειογενή πέτρα σε σχήμα ψαριού, που μαζί με χρήση αμυδαλέλαιου και αιθέριων ελαίων, δουλεύετε στο προσωπο ωστε να ανορθώσουμε το περίγραμμα του, λειαίνονται οι ρυτίδες και γίνεται το λεγόμενο μπότοξ της Ανατολής λόγω του υλικού κατασκευής του 
 
  • Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης Προσώπου & Σώματος με Φυσικό Body & Face Lifting με Αποστάγματα της Φύσης (40' Σώμα & 15' Πρόσωπο)
Ξεκινάτε με peeling σώματος, συνεχίζετε με μασάζ σε όλο το σώμα με 3 αιθέρια έλαια αποστάγματα της φύσης. Αντιστοιχα το ίδιο και στο πρόσωπο.
  • Προϊοντική Θεραπεία Πανδαισία Χρωμάτων (45')
Με την δύναμη του φωτός των χρωμάτων και των φυσικών αποσταγμάτων φέρνετε τον οργανισμό σε ισορροπία, προσφέροντας κολλαγονογέννεση και τόνωση της φυσικής ελαστίνης. Ξεκινάτε με peeling, συνεχίζετε με μασάζ με αιθέριο έλαιο και έπειτα χρησιμοποιούνται 3 μάσκες κολλαγόνου και ελαστίνης Julliet Armand, ολοκληρώνεται με μάσκα σύσφιξης και αναπλαστική μάσκα

 

Περιοχές

Benevita

Διεύθυνση

.

 

Ο φυσικός τρόπος να νιώθεις καλά! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να νιώσεις καλά... ο καλύτερος όμως είναι ο φυσικός τρόπος! Στη Benevita έχουμε αναγάγει σε φιλοσοφία όλες τις φυσικές μεθοδολογίες και πρακτικές που αποκαθιστούν την ενεργειακή ισορροπία του οργανισμού σας. Τα προγράμματα που προσφέρουμε, έχουν σχεδιαστεί από εξειδικευμένους θεραπευτές με στόχο να γίνουν απολαυστικές εμπειρίες με απτά αποτελέσματα. Ανάμεσα στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών μπορείτε να βρείτε επιλογές για την ευεξία, τη χαλάρωση αλλά και την αναζωογόνησή σας. Η προσωπική εξυπηρέτηση και η προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Αναίμακτα Face & Body Lifting & Botox, με Δακτυλοπιέσεις, Guasa, Φυτικά Αποστάγματα & Πανδαισία Χρωμάτων, στο Benevita-Μαρούσι (8€).

από 8 Αγόρασέ το