Θεραπείες Προσώπου Αντιγήρανσης & Κατά της Ακμής στο Magic Touch Clinic στην Καλλιθέα (από 10€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 10€ από 50€ για φωτοδυναμική θεραπεία + μάσκα αργίλου κατά της ακμής.
  • 12€ από 60€ για φωτοθεραπεία αντιγήρανσης + μάσκα κολλαγόνου για σύσφιξη της επιδερμίδας.

Λίγα Λόγια

  • Φωτοδυναμική θεραπεία + μάσκα αργίλου κατά της ακμής. 

Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα με εντυπωσιακά ποσοστά επιτυχίας χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια. Οι αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του μπλε φωτός σε συνδυασμό με τη μάσκα αργίλου στοχεύουν στη διόρθωση της βλάβης του δέρματος καταπολεμώντας το προπιονοβακτηρίδιο της ακμής (Ρ acnes) , εξαφανίζοντας τη φλεγμονή του δέρματος.

  • Φωτοθεραπεία αντιγήρανσης + μάσκα κολλαγόνου για σύσφιξη της επιδερμίδας .

Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος με απόλυτο καθαρό φως χωρίς UVA και UVB για αναζωογόνηση, σύσφιξη και ενυδάτωση του δέρματος. Με τη φωτοθεραπεία επιτυγχάνεται η αύξηση παραγωγής ινοβλαστών καθώς και η αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης που εκκρίνεται από τους ινοβλάστες και η οξυγόνωση των ιστών μέσω της καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος. Σε συνδυασμό με τη μάσκα κολλαγόνου που γεμίζει τις λεπτές ρυτίδες με μία και μόνο θεραπεία επιτυγχάνουμε λάμψη, ενυδάτωση και αύξηση στην ελαστικότητα του δέρματος.

Περιοχές

Magic Touch Clinic

Διεύθυνση

.

Το Magic Touch Clinic εδρεύει στη Καλλιθέα.Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων αναζητούν μόνο το καλύτερο. Στον υψηλής αισθητικής χώρο με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικής αισθητικής μηχανήματα, προσδοκούν να σας αναζωογονήσουν, να σας ισορροπήσουν και να σας “κακομάθουν” με θεραπείες εμπνευσμένες από τη φύση και εκτελεσμένες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Παρόμοια Deals

VIP Golden Luxury Plus προσώπου & σώματος.

The Golden Athens Spa

Σύνταγμα
65
325.0€ 20€

Νήματα PDO Screw & Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου.

Δρ. Χαράλαμπος Αμοργιανός

Αγ.Δημήτριος
10
240.0€ από 119€
11
120.0€ από 59€

Θεραπείες Προσώπου Αντιγήρανσης & Κατά της Ακμής στο Magic Touch Clinic στην Καλλιθέα (από 10€).

από 10 Αγόρασέ το