6 συνεδρίες προσώπου με εξαπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) & δερμοανάλυση προσώπου ή 6 συνεδρίες σώματος με το 3d lipo laser & διαγνωστικά τεστ στα Medi Collagen στο Σύνταγμα, Πατησίων και Πειραιάς (189€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 189€ από 1200€ για 6 συνεδρίες προσώπου με 6πολικες ραδιοσυχνότητες (RF) & δερμοανάλυση προσώπου κατά την διάρκεια του προγράμματος.
  • 189€ από 1200€ για 6 συνεδρίες σώματος με το 3d lipo laser & διαγνωστικά τεστ που περιλαμβάνουν προγράμματα διατροφής -  λιπομετρήσεις - σωματομετρήσεις - τεστ μεταβολισμού.
  • Η κάθε συνεδρία για το πρόσωπο έχει διάρκεια 45 λεπτά (μαζί με το ντεμακιγιάζ).
  • Η κάθε συνεδρία για το σώμα έχει διάρκεια 35 λεπτά.

Λίγα Λόγια

  • 3D Λιποαναρρόφηση  & Λιπογλυπτική 3D.

Η 3D λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική με το lipo laser αποτελεί την επαναστατική εξέλιξη της τεχνικής της Λιποαναρρόφησης. Με αυτή μπορούμε να διορθώσουμε μια για πάντα τα προβλήματα στο σχήμα του ανθρώπινου σώματος. Πρόκειται για μια ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ που προσφέρει με υψηλή προβλεψιμότητα, εξαιρετικά ελεγχόμενα, μόνιμα και οριστικά αποτελέσματα.

  • Νέα μέθοδος Πολύ - πολικού Rf με έξι κεφάλες.

H μέθοδος RF είναι ακόμα μία μη επεμβατική μέθοδος ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες laser. Το εξαπολικό RF με ραδιοσυχνότητες, η δράση των οποίων φτάνει μέσα στο δέρμα με εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης και ανόρθωσης από την πρώτη συνεδρία, βαθύτερα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου.

Περιοχές
Διαθέσιμη σε 3 Τοποθεσίες :
Πατησίων
Πειραιάς
Σύνταγμα

Medi Collagen

Διεύθυνση

.

 

Το MediCollagen είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης στο κέντρο της Αθήνας .

Στo ινστιτούτο μας θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής, υγείας και ομορφιάς με έμφαση στις μη επεμβατικές θεραπείες, έναν χώρο που ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική του, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής και καινοτόμου τεχνολογίας, άριστη επιστημονική γνώση του αντικειμένου της αισθητικής, βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία μας και, κυρίως, μια ιδιαίτερη προσέγγιση απέναντι στον επισκέπτη που διέπεται από σεβασμό και αξιοπιστία.

Στόχος μας είναι η επιστημονική προσέγγιση του εκάστοτε αισθητικού προβλήματος με βάση τις πραγματικές ανάγκες των επισκεπτών μας και η επίλυσή αυτού με τις μεθόδους που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.

Ο ζεστός και φιλικός χώρος μας στο κέντρο της Αθήνας σας προσφέρει ένα ταξίδι ευεξίας στον κόσμο των αισθήσεων!

Παρόμοια Deals

Νήματα PDO Screw & Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου.

Δρ. Χαράλαμπος Αμοργιανός

Αγ.Δημήτριος
10
240.0€ από 119€
11
120.0€ από 59€
50.0€ από 8€

6 συνεδρίες προσώπου με εξαπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) & δερμοανάλυση προσώπου ή 6 συνεδρίες σώματος με το 3d lipo laser & διαγνωστικά τεστ στα Medi Collagen στο Σύνταγμα, Πατησίων και Πειραιάς (189€).

189 Αγόρασέ το