2 εφαρμογές ενέσιμου Botox Allergan (κύρια και follow-up) σε full face, 2 αντιοξειδωτικές μεσοθεραπείες & 2 θεραπείες Carboxy για τα μάτια, στα πολυτελή ιατρεία Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και Πειραιά (150€).

Περιγραφή προσφοράς

 • 150€ από 350€ για 2 εφαρμογές ενέσιμου Botox Allergan (κύρια και follow-up) σε full face, 2 ενέσιμες αντιοξειδωτικές μεσοθεραπείες & 2 θεραπείες Carboxy για τα μάτια .
 • H εκτέλεση γίνεται μόνο από πλαστικό χειρούργο με μεγάλη εμπειρία με προϊόντα αμερικανικής προέλευσης.Tο φιαλίδιο ανοίγεται πάντα μπροστά στον ασθενή αφού πρωτίστως έχουμε πάρει ιατρικό ιστορικό.
 • Σε περίπτωση που ο ασθενής έχει αντένδειξη στο botox, το κουπόνι ακυρώνεται και του επιστρέφονται τα χρήματά του.
 •  Διαρκεαι συνεδριας 30’-60’.

Λίγα Λόγια

 • Ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια γήρανσης!
 • Το Botox παραμένει όχι μόνο το πιο δημοφιλές ενέσιμο υλικό, αλλά και η πιο δημοφιλής μη επεμβατική θεραπεία παγκοσμίως.Η βοτουλινική τοξίνη, η ενεργός ουσία του Botox, απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, καθώς μειώνει τις συσπάσεις των μυών που δημιουργούν ή εμβαθύνουν τις ρυτίδες έκφρασης. Η έγχυση της βοτουλινικής τοξίνης γίνεται κυρίως στις οριζόντιες ρυτίδες στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στις εξωτερικές γωνίες των ματιών (πόδι της χήνας). Με ιδιαίτερη προσοχή και άριστη τεχνική από το έμπειρο χέρι του γιατρού, μπορεί να γίνει, επίσης, κοντά στους κροτάφους ώστε να «ανοίξει» το βλέμμα, στη βάση της μύτης πάνω από το στόμα για να ανασηκωθεί ελαφρά η μύτη, στο άνω χείλος, στις γωνίες του στόματος και στις κάθετες «χορδές» του λαιμού.
 • Η θεραπεία με Botox πρέπει να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να παραμένει ενεργή. Η διαδικασία ενεργεί περίπου μισή ώρα εως μια ώρα  και η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 6-8 μήνες . Η επιστροφή του ασθενή είναι άμεση στις καθημερινές δραστηριότητες.
 • Το ενέσιμο Allergan Botox έχει σχεδόν αντικαταστήσει την τελευταία δεκαετία το ενδοσκοπικό Lifting χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα χωρίς την ταλαιπωρία χειρουργείου!
 • Διάρκεια του Allegran botox:έως 6μήνες!
 • Η ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί την πιο αποτελεσματική απάντηση στη γήρανση του δέρματος και  μειώνει αισθητά τις ρυτίδες, διεγείρει ινοβλάστες και σύνθεση κολλαγόνου, προσφέρει λάμψη
 • Συστατικά ενέσιμης μεσοθεραπείας για αντιγήρανση προσώπου: hyaluronic acid  / organic silicon / dmae
 • Η CARBOXY therapy, είναι μία νέα θεραπεία αντιγήρανσης, η μόνη στο είδος της που συνιστάται από το FDA των Η.Π.Α.
 • Η Carboxytherapy συνίσταται στη δερματική και υποδόρια χορήγηση του ιατρικού διοξειδίου του άνθρακα CO2 .Το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά που φτάνουν στο δέρμα διεγείρουν την κολλαγογένεση και την αγγειογένεση  που τελικά βελτιώνουν την στήριξη, την ποιότητα και την υφή του δέρματος και εφαρμόζετε στα ματιά για μαύρους κύκλους και σακουλές στα κάτω βλέφαρα.

 

Περιοχές
Διαθέσιμη σε 2 Τοποθεσίες :
Περαιά
Γλυφάδα

Dharma aesthetics

Διεύθυνση

.
.

Η Dharma Aesthetcs δημιουργήθηκε από τον Χειρουργό Κεφαλής και Τραχήλου (ενηλίκων & παίδων) – Πλαστικό Χειρουργό dr. Θεοδόσιο Ρούσσο MD MPH, ο οποίος έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει σημαντικό αριθμό επιστημονικών εργασιών σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

2 εφαρμογές ενέσιμου Botox Allergan (κύρια και follow-up) σε full face, 2 αντιοξειδωτικές μεσοθεραπείες & 2 θεραπείες Carboxy για τα μάτια, στα πολυτελή ιατρεία Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και Πειραιά (150€).

150 Αγόρασέ το