4 συνεδρίες Ενζυμικού Peeling για λείανση & λάμψη της επιδερμίδας στο Benevita Natural Wellness Spa στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ) (9.90€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 9,90€ από 45€ για 4 Συνεδρίες Ενζυμικού Peeling για το Πρόσωπο.
  • Αποκλειστικά για γυναίκες.
  • Διαρκεια συνεδριας 40 λεπτα.

 

Λίγα Λόγια

  • Βαθύ peeling αναζωογόνησης της επιδερμίδας, χωρίς ερεθισμούς και κοκκινίλες. Το ενζυμικό peeling φέρνει στην επιφάνεια νέα κύτταρα, δίνοντας στο πρόσωπό σας ξεκούραστη και λαμπερή όψη, από την πρώτη κιόλας συνεδρία!
  • Βήματα θεραπείας

1. Ντεμακιγιάζ & εφαρμογή ενζυμικού peeling
2. Αφαίρεση ενζυμικού & μασάζ προσώπου με ενυδατικά προϊόντα
3. Εφαρμογή μάσκας ενυδάτωσης

Περιοχές

Benevita

Διεύθυνση

.

 

Ο φυσικός τρόπος να νιώθεις καλά! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να νιώσεις καλά... ο καλύτερος όμως είναι ο φυσικός τρόπος! Στη Benevita έχουμε αναγάγει σε φιλοσοφία όλες τις φυσικές μεθοδολογίες και πρακτικές που αποκαθιστούν την ενεργειακή ισορροπία του οργανισμού σας. Τα προγράμματα που προσφέρουμε, έχουν σχεδιαστεί από εξειδικευμένους θεραπευτές με στόχο να γίνουν απολαυστικές εμπειρίες με απτά αποτελέσματα. Ανάμεσα στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών μπορείτε να βρείτε επιλογές για την ευεξία, τη χαλάρωση αλλά και την αναζωογόνησή σας. Η προσωπική εξυπηρέτηση και η προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Παρόμοια Deals

VIP Golden Luxury Plus προσώπου & σώματος.

The Golden Athens Spa

Σύνταγμα
54
325.0€ 20€

Νήματα PDO Screw & Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου.

Δρ. Χαράλαμπος Αμοργιανός

Αγ.Δημήτριος
10
240.0€ από 119€
11
120.0€ από 59€

4 συνεδρίες Ενζυμικού Peeling για λείανση & λάμψη της επιδερμίδας στο Benevita Natural Wellness Spa στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ) (9.90€).

9.9 Αγόρασέ το