Βαθύ καθαρισμό προσώπου με Vaper (Χρήση Ατμού) από το ινστιτούτο αισθητικής Chic & Beauty Med Spa, στο Περιστέρι (πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου) (19€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 19€ από 60€ για 1 Βαθύ καθαρισμό Προσώπου διάρκειας 90 λεπτών.

Λίγα Λόγια

  • Τονώστε την επιδερμίδα σας με μια εξαιρετικά αναζωογονητική θεραπεία που θα απομακρύνει τους ρύπους, τις ατέλειες και το σμήγμα άμεσα και θεαματικά!
  • Ο βαθύς καθαρισμός διαρκεί 90 λεπτά και περιλαμβάνει αναλυτικά:

-Ατμό (vaper) .
- Peeling, εξαγωγή σμήγματος και διάνοιξη κεχριών.
- Υψίσυχνα.
- Ενυδάτωση.
- 5 λεπτά μασάζ αυχένα.
- Μάσκα ανάλογα με τις ανάγκες της επίδερμίδας σας.

Περιοχές
Βασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 και Κολοκοτρώνη 1 Περιστέρι

Chic & Beauty Med Spa

Διεύθυνση

Βασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 και Κολοκοτρώνη 1 Περιστέρι

Τηλέφωνο

210-5777457

Περισσότερες πληροφορίες

Website

Το Ινστιτούτο Αισθητικής, αδυνατίσματος, διατροφολογικής παρακολούθησης και ιατρικών μη παρεμβατικών θεραπειών Chic & Beauty Med Spa αποτελεί ένα χώρο ολοκαίνουριο, με υψηλή αισθητική και ανέσεις!

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε για να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, ώστε να αγκαλιάσει όλους τους ανθρώπους και να τους χαρίσει ευεξία και ευτυχία, αντιμετωπίζοντας την οποιαδήποτε ανάγκη τους! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο, ώστε να δώσει άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε αυτόν που θα επισκεφθεί το χώρο, αλλά πάνω απ' όλα να διαγνώσει σωστά και με απόλυτη ακρίβεια την ανάγκη του και φυσικά να την καλύψει με βάση τα εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα που αν και μη επεμβατικά αγγίζουν τα όρια της ιατρικής.

Συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, μη επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης αισθητικών προβλημάτων καθώς και δερμοκαλλυντικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους αμερικάνικους και ευρωπαϊκούς οίκους (ΗΠΑ, Ελβετία, Γαλλία) εξασφαλίζουν Άμεσο και Στοχευμένο αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν τους εξής τομείς:

  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
  • SPA - MASSAGE
  • ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Παρόμοια Deals

Νήματα PDO Screw & Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου.

Δρ. Χαράλαμπος Αμοργιανός

Αγ.Δημήτριος
7
240.0€ από 119€
9
120.0€ από 59€
50.0€ από 8€

Βαθύ καθαρισμό προσώπου με Vaper (Χρήση Ατμού) από το ινστιτούτο αισθητικής Chic & Beauty Med Spa, στο Περιστέρι (πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου) (19€).

19 Αγόρασέ το