Θεραπεία προσώπου με Microneedle Dermaroller & Rf (ραδιοσυχνότητες) στο ινστιτούτο αισθητικής Δέσποινα Κυπραίου στον Πειραιά (18€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 18€ από 60€ για μια συνεδρία προσώπου Microneedle Dermaroller & Rf (ραδιοσυχνότητες).
  • Η προσφορά εκτελείται σε πρόσωπο & λαιμό.

Λίγα Λόγια

  • Μεσοθεραπεία με Dermaroller :Οι μικροσκοπικές βελόνες τιτάνιου του dermaroller , διεισδύοντας στην επιδερμίδα ,πραγματοποιούν έναν ελεγχόμενο μηχανικό μικροτραυματισμό της περιοχής και κατ’ αυτόν τον τρόπο βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιούν την φυσική αντίδρασης επούλωσης .Άμεση συνέπεια ή εκκίνηση της φυσικής διεργασίας παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης κολλαγόνου και ελαστίνης η οποία οδηγεί σε αναγέννηση ιστού και προσώπου.
  • H τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μέθοδος για τη λείανση και την άμεση σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο, μάτια και λαιμό. Είναι μια ανώδυνη θεραπεία που στηρίζεται στην παραγωγή θερμότητας στην επιδερμίδα και προσφέρει:

- Νεοκολλαγένεση - Αντιγήρανση
- Αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος
-΄Αμεση σύσφιξη και λείανση επιφανειακών ρυτίδων
- Ανόρθωση του οβάλ του προσώπου

Περιοχές
Καραολή & Δημητρίου 15, Πειραιάς

Δέσποινας Κυπραίου

Διεύθυνση

Καραολή & Δημητρίου 15, Πειραιάς

Τηλέφωνο

210 4124441

Το Studio Ομορφιάς της Δέσποινας Κυπραίου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να τους καλωσορίσει προσφέροντας, 20 χρόνια τώρα, ομορφιά και ευεξία! Στο φιλικό και ζεστό χώρο του Studio Ομορφιάς της Δέσποινας Κυπραίου, μπορεί κανείς να απολαύσει πολλές υπηρεσίες ομορφιάς, όπως: περιποιήσεις προσώπου με μάσκες ομορφιάς, manicure, pedicure, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση μ' όλες τις σύγχρονες μεθόδους (κερί, κλωστή,ipl, ριζική) massage relax, massage αδυνατίσματος, μακιγιάζ με επαγγελματικά προϊόντα(νυφικό μακιγιάζ) tattoo xenas μόνιμο μακιγιάζ (ματιών, χειλιών και φρυδιών) τοποθέτηση βλεφαρίδων,τουφάκια και extension.

Παρόμοια Deals

Νήματα PDO Screw & Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου.

Δρ. Χαράλαμπος Αμοργιανός

Αγ.Δημήτριος
7
240.0€ από 119€
9
120.0€ από 59€
50.0€ από 8€

Θεραπεία προσώπου με Microneedle Dermaroller & Rf (ραδιοσυχνότητες) στο ινστιτούτο αισθητικής Δέσποινα Κυπραίου στον Πειραιά (18€).

18 Αγόρασέ το