Αυτόλογη ενέσιμη θεραπεία Dracula FaceLift με PRP & 1 θεραπεία Carboxy για τα μάτια στα πολυιατρεία Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και στον Πειραιά (100€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 100€ από 350€ για 1 Συνεδρία Αυτόλογης Ενέσιμης Θεραπείας Dracula FaceLift PRP + 1 Θεραπεία Carboxy για τα μάτια.
  • Η συνεδρία διαρκεί 60'.
  • Λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό πριν την εφαρμογή.
  • Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό.

Λίγα Λόγια

  • Αποκτήστε ΤΩΡΑ λαμπερό και σφριγηλό δέρμα με τη βοήθεια των κυττάρων του ίδιου του δέρματός σας!
  • Είναι ένα σύγχρονο φυσικό Facelift, αφού δεν χρησιμοποιούνται ουσίες αλλά εγχέεται αυτόλογο πλάσμα (απομονωμένο από το αίμα σας) πλούσιο σε αιμοπετάλια!
  • Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Αυξητικών Παραγόντων PRP:

Βασίζεται στη λήψη, επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση (ενέσιμη χορήγηση) αίματος που έχει ληφθεί από τον ίδιο τον ασθενή. Η διαδικασία είναι απλή: Ο ασθενής υποβάλλεται αρχικά σε μια ανώδυνη αιμοληψία (όπως συμβαίνει σε μια γενική εξέταση αίματος). Ακολουθεί φυγοκέντρηση, ώστε να διαχωριστούν τα συστατικά – πλάσμα, αιμοπετάλια, λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια. Από αυτά αξιοποιούνται το πλάσμα και οι αυξητικοί παράγοντες που απαντούν φυσικά στα αιμοπετάλια.
Οι αυξητικοί παράγοντες (Growth Factors) είναι πρωτεΐνες που ενεργοποιούν την επιδιόρθωση ιστών οι οποίοι δεν λειτουργούν σωστά ή έχουν υποστεί βλάβες, ενισχύοντας την αγγειογένεση και την ανάπλαση μέσω των φυσικών μηχανισμών επούλωσης. Το πλάσμα στη συνέχεια εμπλουτίζεται με παράγοντες ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων, έτσι ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Το τελικό υλικό εγχέεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας, με πολλαπλές μικρές ενεσούλες στην περιοχή-στόχο, και λειτουργεί ως δεξαμενή απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων. Το αποτέλεσμα είναι ενίσχυση του δερματικού τόνου, αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και εξάλειψη της επιφανειακής λεπτής ρυτίδωσης, της χαλάρωσης, αλλά και εν γένει σημαδιών, όπως οι ουλές.
Πρόκειται για απλή και ανώδυνη διαδικασία, η οποία κατά μέσο όρο επαναλαμβάνεται κάθε 20 ημέρες και σε γενικές γραμμές αρκούν 6 συνεδρίες για να ολοκληρωθεί, αν και ο χρόνος της θεραπείας μπορεί να διαφέρει ανά περίπτωση.
Η αυτόλογη φύση της θεραπείας την καθιστά απόλυτα ασφαλή μέθοδο, χωρίς κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Μοναδικές αντενδείξεις αποτελούν ο μη ρυθμισμένος σακχαρώδης διαβήτης, η λήψη αντιπηκτικών φαρμάκων, η μη ελεγχόμενη υπέρταση, η καρδιακή ανεπάρκεια και οι αρρυθμίες.

  • Η CARBOXY therapy, είναι μία νέα θεραπεία αντιγήρανσης, η μόνη στο είδος της που συνιστάται από το FDA των Η.Π.Α.
  • Η Carboxytherapy συνίσταται στη δερματική και υποδόρια χορήγηση του ιατρικού διοξειδίου του άνθρακα CO2 .Το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά που φτάνουν στο δέρμα διεγείρουν την κολλαγογένεση και την αγγειογένεση  που τελικά βελτιώνουν την στήριξη, την ποιότητα και την υφή του δέρματος και εφαρμόζετε στα ματιά για μαύρους κύκλους και σακουλές στα κάτω βλέφαρα.

 

Περιοχές
Διαθέσιμη σε 2 Τοποθεσίες :
Περαιά
Γλυφάδας

Dharma aesthetics

Διεύθυνση

.
.

Η Dharma Aesthetcs δημιουργήθηκε από τον Χειρουργό Κεφαλής και Τραχήλου (ενηλίκων & παίδων) – Πλαστικό Χειρουργό dr. Θεοδόσιο Ρούσσο MD MPH, ο οποίος έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει σημαντικό αριθμό επιστημονικών εργασιών σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτόλογη ενέσιμη θεραπεία Dracula FaceLift με PRP & 1 θεραπεία Carboxy για τα μάτια στα πολυιατρεία Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και στον Πειραιά (100€).

100 Αγόρασέ το