Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με Microblading, στο Jazzy Nails & More στον Άγιο Δημήτριο (από 56,90€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 56,90€ από 180€ για ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα, με τη μέθοδο Microblading (1 Επίσκεψη)
  • 99,90€ από 360€ για ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα, με τη μέθοδο Microblading (2 Επισκέψεις)

Λίγα Λόγια

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα, με τη Μέθοδο Microblading

Πρόκειται για μια μέθοδο με 100% φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς το άγχος του μόνιμου τατουάζ, από το οποίο δύσκολα μπορούμε να απαλλαγούμε. Χάρη στις νέες εξελιγμένες τεχνικές και τεχνολογίες όπως το «microblading», ζωγραφίζονται λεπτές τρίχες, με κρυστάλλινη ευκρίνεια και τρισδιάστατο εφέ, που δίνει βάθος. Έχει διάρκεια 1-3 χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.

Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι μια τεχνική που επιτρέπει να έχετε ένα διακριτικό μακιγιάζ σε φυσικές αποχρώσεις και μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των φρυδιών σε περίπτωση αραιών, ανόμοιων ή κακοσχηματισμένων φρυδιών για να δοθεί ένα ομοιόμορφο και άρτιο αποτέλεσμα ή ακόμα και για ένα ολικό μόνιμο μακιγιάζ σε περίπτωση ολικής απώλειάς του (π.χ. αλωπεκίαση). 

Εφαρμόζεται μία από τις πιο εξελιγμένες τεχνικές στο makeup tattoo, που είναι η τεχνική τρίχα-τρίχα. Με τη μέθοδο αυτή σχηματίζουν γραμμές στα φρύδια σας για την πιο φυσική εμφάνισή τους, δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας σε αποστειρωμένες βελόνες, το μέγεθος της τρίχας μπορεί να οριστεί από πολύ λεπτή έως πολύ παχιά.

Περιοχές
Αθήνα

jazzynails and more

Διεύθυνση

.

Το "Jazzynails and More" άνοιξε και σας περιμένει σε έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο στον Άγιο Δημήτριο, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Είμαστε έτοιμοι να σας περιποιηθούμε σε ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε. Manicure, pedicure, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση, αισθητική προσώπου είναι μερικοί από τους τομείς που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Προσεγμένο, με επώνυμα υλικά και τηρώντας όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, είμαστε εδώ για εσάς!

 

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με Microblading, στο Jazzy Nails & More στον Άγιο Δημήτριο (από 56,90€).

από 56.9 Αγόρασέ το