Αθλητικό ή χαλαρωτικό μασάζ & θεραπείες προσώπου-σώματος στο κέντρο αισθητικής Mimi Claudine στο Περιστέρι (στάση Μετρό Άγιος Αντώνης) (από 8€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 8€ από 40€ για 1 full body relax massage (45’) ή 1 αθλητικό massage (45’).
  • 30€ από 200€ για 5 full body relax massage (45’) ή 5 συνεδρίες αθλητικόυ massage (45’).
  • 30€ από 120€ για πακέτο με θεραπείες προσώπου-σώματος: Βαθύς καθαρισμός προσώπου + μάσκα με λάσπη νεκράς θάλασσας + ενυδάτωση με υαλουρονικό & biomarine collagen + xαλαρωτικό μασάζ (1 Συνεδρία Συνολικής Διάρκειας: 90')
  • H κάθε συνεδρία μασάζ έχει διάρκεια 45 λεπτά.

Λίγα Λόγια

  • Χαλαρωτικό Μασάζ

Το χαλαρωτικό μασάζ επιδρά άμεσα και στις νευρικές απολήξεις που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να επιδρά άμεσα και αποτελεσματικά στο ίδιο μας το νευρικό σύστημα. Για να είμαστε πιο ακριβής, το χαλαρωτικό μασάζ ενεργοποιεί το "παρασυμπαθητικό" μας νευρικό σύστημα, το οποίο μας επιφέρει βαθιά χαλάρωση και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που με μεγάλη δυσκολία καταφέρνει ο δέκτης να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά και να μην αποκοιμηθεί

  • Αθλητικό Μασάζ

Ο σκοπός του αθλητικού μασάζ είναι να προλαμβάνει τους τραυματισμούς και τα μυϊκά προβλήματα και γι' αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως θεραπεία συντήρησης. Τακτικό μασάζ θα βοηθήσει να διατηρηθούν οι μυς σε καλό επίπεδο καθώς και στην βελτίωση της ελαστικότητάς τους.

Το αθλητικό μασάζ δεν είναι μόνο για τους αθλητές, αλλά και για όλους τους ανθρώπους με μυϊκά προβλήματα. Βοηθάει να ανακουφιστεί το άτομο από το στρες και την ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του σώματος κατά την διάρκεια της φυσικής άσκησης ή των καθημερινών δραστηριοτήτων του.

Περιοχές

Mimi Claudine

Διεύθυνση

.

Τηλέφωνο

.

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Βρείτε μας στο Facebook

Νέο υπερσύγχρονο κέντρο αισθητικής στο κέντρο του Περιστερίου για να καλύψει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας με υπηρεσίες αισθητικής, αδυνατίσματος κ.α!

Όλοι δικαιούνται ένα όμορφο πρόσωπο και ένα υγιές και καλοδιατηρημένο σώμα. Η αισθητική, με το ευρύ φάσμα εφαρμογών της, εξασφαλίζει θεραπείες για ποικίλα προβλήματα και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών. Όταν η ομορφιά «παντρεύεται» με τις επιστημονικές γνώσεις, το αποτέλεσμα είναι εξειδικευμένη φροντίδα, τόνωση της φυσικής ομορφιάς, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κατ’ επέκταση πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι!

Αθλητικό ή χαλαρωτικό μασάζ & θεραπείες προσώπου-σώματος στο κέντρο αισθητικής Mimi Claudine στο Περιστέρι (στάση Μετρό Άγιος Αντώνης) (από 8€).

από 8 Αγόρασέ το