Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών-Microblading & Lash Lift βλεφαρίδων, Extensions τρίχα-τρίχα, στο Mimi Claudine στο Περιστέρι (στάση Μετρό Άγιος Αντώνης) (από 24,90€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 24,90€ από 50€ για Lash Lift βλεφαρίδων (ανόρθωση βλεφαρίδων).
  • 27,90€ από 60€ για τοποθέτηση φυσικών Extension βλεφαρίδων με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα, από συνθετικό μετάξι.
  • 32.90 απο 80€ για τοποθέτηση βλεφαρίδων (Extentions) 3D - 4D.
  • 79,90€ από 250€ για εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών Microblading + 2η συνεδρία για έλεγχο του σχεδίου & διορθώσεις.

Λίγα Λόγια

Hμιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Microblading
Η μέθοδος γίνεται εμφυτεύοντας κάτω από την επιδερμίδα (συγκεκριμένα στο όριο του χορίου και του υποδέρματος), υποαλλεργικές και αποστειρωμένες χρωστικές ουσίες, ειδικά κατασκευασμένες για αυτή την χρήση.

Η «εμφύτευση» της χρωστικής γίνεται με την βοήθεια ειδικών αποστειρωμένων βελόνων που προσαρμόζονται σε μια υπερσύγχρονη συσκευή κατάλληλη για την μέθοδο του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Για την περιοχή των φρυδιών, εφαρμόζεται η τεχνική microblading. Ο χρόνος που απαιτείται να γίνει ανανέωση του ημιμόνιμου μακιγιάζ , κυμαίνεται από 6 μήνες έως 2 χρόνια.

Γιατί να επιλέξετε ημιμόνιμο μακιγιάζ

  • Είναι κατάλληλη επιλογή για όσους έχουν κάποιες ανομοιομορφίες ή πιό άτονα χαρακτηριστικά και θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο στο καθημερινό μακιγιάζ τους ή να είναι σε κάθε περίσταση περιποιημένοι.
  • Η διόρθωση ή βελτίωση των χαρακτηριστικών σας, γίνεται από επαγγελματία κι έτσι εξασφαλίζετε αισθητικά πιο σωστό αποτέλεσμα από ότι θα πετυχαίνετε μόνοι σας
  • Έχετε περιποιημένη όψη όλες τις ώρες
  • Κατάλληλο για άτομα με λίγη ικανότητα στο μακιγιάζ. Έτσι έχουν τα βασικά περιγράμματα ώστε να «πατήσουν» επάνω και να κάνουν πιο έντονο το μακιγιάζ τους
  • Μicroblading

Είναι μια τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ για τα φρύδια με πολύ φυσικό αποτέλεσμα (υπερεαλιστικό), που έχει τις ρίζες της στην Ασία και τα τελευταία χρόνια κερδίζει δημοτικότητα παγκοσμίως

Στο ημιμόνιμο με την τεχνική microblading, η εμφύτευση των χρωστικών στην επιδερμίδα, γίνεται με ένα χειροκίνητο "στυλό" που στην άκρη του προσαρμόζεται μια αποστειρωμένη λεπίδα. Η συγκεκριμένη τεχνική μας δίνει την δυνατότητα, να σχεδιάζουμε πολύ λεπτές τρίχες, χωρίς να «διαχέεται» η χρωστική κάτω από την επιδερμίδα. Πλεονέκτημα της μεθόδου, είναι πως δίνει ένα αποτέλεσμα τόσο φυσικό, που δεν ξεχωρίζει από την αληθινή τρίχα.

Για την ολοκλήρωση της μεθόδου απαιτούνται 2 συνεδρίες:
- 1η συνεδρία: Εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ
- 2η συνεδρία (30 μέρες μετά την 2η συνεδρία): Έλεγχος του σχεδίου και διορθώσεις όπου χρειάζονται

Lash Lift Βλεφαρίδων
Μια εναλλακτική τεχνική για την «ανόρθωση βλεφαρίδων» που πραγματοποιείται με τη χρήση κερατίνης επάνω στις ίδιες τις βλεφαρίδες και έχει διάρκεια οκτώ με δώδεκα εβδομάδες. Το Lash Lift προσφέρει μία επιπλέον επιλογή σε όσες δεν επιθυμούν extensions. Πρόκειται για μία νέα, βελτιωμένη τεχνική περμανάντ, η οποία είναι ασφαλέστερη, πιο αποτελεσματική και σαφώς πιο ελκυστική από τις παραδοσιακές τεχνικές περμανάντ βλεφαρίδων.

Extension Βλεφαρίδων: Μέθοδος Τρίχα-Τρίχα
Σε αυτή την τεχνική μία τεχνητή τρίχα από μετάξι τοποθετείται με ειδικό υλικό, επάνω σε μία φυσική βλεφαρίδα. Το αποτέλεσμα είναι όμορφες, πυκνές, ελαφριές, μακριές, εύχρηστες βλεφαρίδες που ταυτόχρονα μοιάζουν φυσικές γιατί προσαρμόζονται απολύτως στο μέγεθος του ματιού! Είναι η καλύτερη επιλογή για γυναίκες που έχουν λίγες ή λεπτές βλεφαρίδες. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά και υπάρχει δυνατότητα συντήρησης με ελάχιστο κόστος
 
Περιοχές

Mimi Claudine

Διεύθυνση

.

Τηλέφωνο

.

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Βρείτε μας στο Facebook

Νέο υπερσύγχρονο κέντρο αισθητικής στο κέντρο του Περιστερίου για να καλύψει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας με υπηρεσίες αισθητικής, αδυνατίσματος κ.α!

Όλοι δικαιούνται ένα όμορφο πρόσωπο και ένα υγιές και καλοδιατηρημένο σώμα. Η αισθητική, με το ευρύ φάσμα εφαρμογών της, εξασφαλίζει θεραπείες για ποικίλα προβλήματα και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών. Όταν η ομορφιά «παντρεύεται» με τις επιστημονικές γνώσεις, το αποτέλεσμα είναι εξειδικευμένη φροντίδα, τόνωση της φυσικής ομορφιάς, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κατ’ επέκταση πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι!

Παρόμοια Deals

58
60.0€ 19€

Microneedle Dermaroller & Rf (ραδιοσυχνότητες).

Δέσποινα Κυπραίου

Πειραιάς
26
60.0€ 18€
14
350.0€ 100€

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών-Microblading & Lash Lift βλεφαρίδων, Extensions τρίχα-τρίχα, στο Mimi Claudine στο Περιστέρι (στάση Μετρό Άγιος Αντώνης) (από 24,90€).

από 24.9 Αγόρασέ το