Εφαρμογή υαλουρονικού για τόνωση χειλιών, διόρθωση περιγράμματος ή ενέσιμη εφαρμογή προσώπου με υαλουρονικό οξύ Filler για κάλυψη ρυτίδων σε ρινοπαρειακές, μεσόφρυο, ζυγωματικά, σαγόνι, άνω χείλος στο Slimline στον Άγιο Νικόλαο (έναντι σταθμού ΗΣΑΠ) (από 40€)

Περιγραφή προσφοράς

  • 40€ από 120€  για μια εφαρμογή με ενέσιμο υαλουρονικού για τόνωση χειλιών ή διόρθωση περιγράμματος.
  • 70€ από 200€ για μια εφαρμογή με  ενέσιμο υαλουρονικό οξύ filler.
  • Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως γίνεται σε μία περιοχή προσώπου της επιλογής σας για κάλυψη ρυτίδων σε ρινοπαρειακές, μεσόφρυο, ζυγωματικά, σαγόνι, άνω χείλος, έπειτα από συνεννόηση.
  • Λαμβάνεται ιστορικό πριν την εφαρμογή.

Λίγα Λόγια

  • Θέλετε άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα για όμορφα, ενυδατωμένα χείλη με όγκο!!
  • Το Υαλουρονικό οξύ είναι σύγχρονο εμφύτευμα το οποίο μας επιτρέπει με πολύ μεγάλη ασφάλεια να βελτιώσουμε ή και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου αναίμακτα, σχεδόν ανώδυνα και με πολύ μικρό διάστημα αποθεραπείας!
  • Ποια είναι η διαδικασία τονωσης– διόρθωσης των χειλιών με εφαρμογή Υαλουρονικού οξέως;
  • Η θεραπεία είναι από σχετικά ανώδυνη μέχρι ήπια ενοχλητική, έχει συγκεκριμένες τεχνικές ιδιεταιρότητες και σε έμπειρα χέρια έχει εξαιρετικά ασφαλή και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στην περιοχή των χειλιών εφαρμόζουμε για 20-25 λεπτά περίπου μια αναισθητική κρέμα ή κάνουμε τοπική αναισθησία οπότε η περιοχή αναισθητοποιείται και δεν πονά καθόλου.
  • Με μια ειδική, πάρα πολύ λεπτή, βελόνα έγχυσης εφαρμόζουμε ένα, ειδικό για τα χείλη, λεπτόρευστο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως σε συγκεκριμένες θέσεις τόσο μέσα στον “πολφό” του χείλους όσο και στο περίγραμμα, σεβόμενοι απόλυτα τις ανατομικές ιδιεταιρότητες της περιοχής. Μετά την εφαρμογή υπάρχει συνήθως ένα πολύ ήπιο οίδημα στην περιοχή το οποίο υποχωρεί σε 1 με 2 ημέρες.
  • Με την πάροδο του χρόνου, η φυσική υγρασία στο δέρμα μας, που διατηρείται από το υαλουρονικό οξύ, μειώνεται αναπόφευκτα. Αυτή η αναπόφευκτη απώλεια υγρασίας μειώνει τον όγκο στα μάγουλα και λειαίνει την επιδερμίδα, δίνοντάς μας ένα γερασμένο και πιο κουρασμένο βλέμμα. Το ενέσιμο υαλουρονικό έρχεται να αποκαταστήσει το χαμένο υαλουρονικό οξύ στο δέρμα μας, ενυδατώνοντάς το από το εσωτερικό, βοηθώντας το να αποκτήσει ελαστικότητα και τόνο. Αποκαθίσταται γρήγορα ο χαμένος όγκος του δέρματος ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται η σφριγηλότητά του.
Περιοχές

Slim Line

Διεύθυνση

Λεωφόρος Ιωνίας 114
Άγιος Νικόλαος

Το κέντρο Αισθητικής Slim Line δημιουργήθηκε από το πάθος και την αγάπη για την ομορφιά και την φροντίδα της. Ένας χώρος Αισθητικής προσώπου - σώματος αφιερωμένος στην γυναίκα εδώ και 22 χρόνια. Αισθητικός Ιατρικός Σύμβουλος , πτυχιούχος ΤΕΙ, πρωην Καθηγήτρια Αισθητικής και μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Ιατρικής Αισθητικής , ασχολείται με εξειδίκευση στην Αντιρυτιδική Θεραπεία, σύσφιξη και λάμψη προσώπου και σας χαρίζει εως και 10 χρόνια Νεότητας χάρη στους Πολυσακχαρίτες το νέο βιολογικό προϊόν , οπού με κάθε εφαρμογή βλέπετε και άμεσα αποτελέσματα. Το Ινστιτούτο βάσει της τελευταίας λέξης στην τεχνολογία μηχανημάτων και laser παρέχει υπηρεσίες Αδυνατίσματος και Ριζικής Αποτρίχωσης.

Παρόμοια Deals

30.0€ από 13.9€

VIP Golden Luxury Plus προσώπου & σώματος.

The Golden Athens Spa

Σύνταγμα
71
325.0€ 20€

Νήματα PDO Screw & Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου.

Δρ. Χαράλαμπος Αμοργιανός

Αγ.Δημήτριος
10
240.0€ από 119€

Εφαρμογή υαλουρονικού για τόνωση χειλιών, διόρθωση περιγράμματος ή ενέσιμη εφαρμογή προσώπου με υαλουρονικό οξύ Filler για κάλυψη ρυτίδων σε ρινοπαρειακές, μεσόφρυο, ζυγωματικά, σαγόνι, άνω χείλος στο Slimline στον Άγιο Νικόλαο (έναντι σταθμού ΗΣΑΠ) (από 40€)

από 40 Αγόρασέ το