1 αποτρίχωση με βιολογικό κερί σε Full πόδια & Full bikini ή Full face από το Mimi Claudine στο Περιστέρι (στάση Μετρό Άγιος Αντώνης) (από 9.90€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 9.90€ από 36€ για αποτρίχωση με βιολογικό κερί σε Full Πόδια και Full bikini.
  • 11€ από 40€ για αποτρίχωση με βιολογικό κερί σε Full Face.

 

Λίγα Λόγια

  • Η βιολογική αποτρίχωση γίνεται με ζεστό κερί αζουλενίου, υποαλλεργικό, το οποίο θερμαίνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία με τη βοήθεια κεριέρας με θερμοστάτη ακριβείας, ώστε να αποκλείεται η πιθανότητα ερεθισμού του δέρματος ή εγκαύματος.
  • Με τη βοήθεια του κεριού απομακρύνουμε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αφού πρώτα έχουμε καθαρίσει σχολαστικά την επιφάνεια του δέρματος και έχουμε απολυμάνει με οινόπνευμα. Μετά την αφαίρεση της τριχοφυΐας διεισδύουμε-εφαρμόζουμε ειδικά ένζυμα αποδυνάμωσης του τριχικού θύλακα, με σκοπό τη δημιουργία ασθενέστερου τριχώματος.
  • Στο Mimi Claudine χρησιμοποιούν αποστειρωμένα εργαλεία.

 

Περιοχές

Mimi Claudine

Διεύθυνση

.

Τηλέφωνο

.

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Βρείτε μας στο Facebook

Νέο υπερσύγχρονο κέντρο αισθητικής στο κέντρο του Περιστερίου για να καλύψει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας με υπηρεσίες αισθητικής, αδυνατίσματος κ.α!

Όλοι δικαιούνται ένα όμορφο πρόσωπο και ένα υγιές και καλοδιατηρημένο σώμα. Η αισθητική, με το ευρύ φάσμα εφαρμογών της, εξασφαλίζει θεραπείες για ποικίλα προβλήματα και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών. Όταν η ομορφιά «παντρεύεται» με τις επιστημονικές γνώσεις, το αποτέλεσμα είναι εξειδικευμένη φροντίδα, τόνωση της φυσικής ομορφιάς, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κατ’ επέκταση πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι!

1 αποτρίχωση με βιολογικό κερί σε Full πόδια & Full bikini ή Full face από το Mimi Claudine στο Περιστέρι (στάση Μετρό Άγιος Αντώνης) (από 9.90€).

από 9.9 Αγόρασέ το