25€ για τοποθέτηση φυσικών βλεφαρίδων 3D Extension με την μέθοδο τρίχα τρίχα, από μετάξι και με υλικά που δεν προκαλούν αλλεργίες, για μάκρος, πάχος και πυκνότητα από το κέντρο αισθητικής Mimi Claudine στο Περιστέρι (στάση Μετρό Άγιος Αντώνης). Αξίας 50€ .Έκπτωση 50%.

Περιγραφή προσφοράς

 • Aποκτήστε το βλέμμα των ονείρων σας με την μέθοδο Extensions βλεφαρίδων τρίχα τρίχα!
 • Οι βλεφαρίδες είναι από μετάξι και τα υλικά δεν προκαλούν αλλεργίες!
 • Η σωστή τοποθέτηση δίνει μάκρος, πάχος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες με εντελώς φυσικό τρόπο αλλά συγχρόνως χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα εξτένσιον βλεφαρίδων μπορούν να φορεθούν όσο θέλει η πελάτισσα αρκεί να συντηρεί το γεμάτο αποτέλεσμα κάθε 3-4 εβδομάδες. Τα εξτένσιον βλεφαρίδων ακολουθούν το φυσικό κύκλο ζωής της φυσικής μας βλεφαρίδας που φυσιολογικά ανανεώνεται έχοντας ένα κύκλο ζωής 3-4 εβδομάδων.
 • Tα εξτένσιον βλεφαρίδων αντέχουν στο καθημερινό ντους, τη γυμναστική, το κολύμπι και γενικά όλα τα σπορ. Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες. 
 • Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τα extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές “τεχνητές” βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι “τεχνητές” πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να μας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα extensions.
 • Μπορείτε να αποκτήσετε βλεφαρίδες:
  - Mακριές και πυκνές
  - Κοντές και έντονες (μαύρες) βλεφαρίδες
  - Φυσικές μακριές βλεφαρίδες
  - Γυριστές μακριές βλεφαρίδες

Λίγα Λόγια

Διεύθυνση ιερού λόχου 7 και Βασιλιάς Αλέξανδρου –Άγιος Αντώνιος Περιστέρι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:2105724886 - 6989465233

Περιοχές

Mimi Claudine

Διεύθυνση

.

Τηλέφωνο

.

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Βρείτε μας στο Facebook

Νέο υπερσύγχρονο κέντρο αισθητικής στο κέντρο του Περιστερίου για να καλύψει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας με υπηρεσίες αισθητικής, αδυνατίσματος κ.α!

Όλοι δικαιούνται ένα όμορφο πρόσωπο και ένα υγιές και καλοδιατηρημένο σώμα. Η αισθητική, με το ευρύ φάσμα εφαρμογών της, εξασφαλίζει θεραπείες για ποικίλα προβλήματα και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών. Όταν η ομορφιά «παντρεύεται» με τις επιστημονικές γνώσεις, το αποτέλεσμα είναι εξειδικευμένη φροντίδα, τόνωση της φυσικής ομορφιάς, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κατ’ επέκταση πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι!

Παρόμοια Deals

Καθαρισμός προσώπου με Υπερήχους & Black Mask.

Δέσποινα Κυπραίου

Πειραιάς
40.0€ 10€
30.0€ από 8€
50.0€ από 24.9€

25€ για τοποθέτηση φυσικών βλεφαρίδων 3D Extension με την μέθοδο τρίχα τρίχα, από μετάξι και με υλικά που δεν προκαλούν αλλεργίες, για μάκρος, πάχος και πυκνότητα από το κέντρο αισθητικής Mimi Claudine στο Περιστέρι (στάση Μετρό Άγιος Αντώνης). Αξίας 50€ .Έκπτωση 50%.

25 Αγόρασέ το