Συνέδρια ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με την μέθοδο Μicroblading (τεχνική τρίχα-τρίχα),μεγάλη γκάμα χρωμάτων με υποαλλεργικά προϊόντα διάρκειας έως 3 έτη από το 4Angels στο Καματερό (65€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 65€ από 190€ για 1 ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την νέα μέθοδο microblading (τεχνική τρίχα-τρίχα) για φυσικό αποτέλεσμα.
  • Για την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ πραγματοποιείτε 1 επισκέψη.
  • Διαδικασία επίσκεψης:

-1ο Βήμα - ενημέρωση μέτρηση φρυδιών-σχεδιασμό-επιλογή χρωμάτων-κλπ, διάρκειας 40 λεπτών.

-2ο Βήμα - Εκτέλεση ημιμόνιμου μακιγιάζ  microblading  διάρκειας 140 λεπτών.

  • Συνολική διάρκεια 180 λεπτά.

 

Λίγα Λόγια

  • Πρόκειται για μια μέθοδο με 100% φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς το άγχος του μόνιμου τατουάζ, από το οποίο ξέρουμε ότι δύσκολα μπορούμε να απαλλαγούμε. Χάρη στις νέες εξελιγμένες τεχνικές και τεχνολογίες όπως το «microblading» ή τα μηχανήματα νέας γενιάς με HD βελόνες (3 φορές πιο λεπτές από τα συμβατά μηχανήματα κοσμητικού τατουάζ), ζωγραφίζονται λεπτές τρίχες, με κρυστάλλινη ευκρίνεια και τρισδιάστατο εφέ, που δίνει βάθος. Έχει διάρκεια 1-3 χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος. Σταδιακά, με το πέρασμα του χρόνου, θολώνει μέχρι να πάρει την τελική μορφή απαλής σκιάς. Σε αυτήν τη φάση, είτε επιλέγουμε να το ανανεώσουμε με μία συνεδρία συντήρησης και να φέρουμε πίσω στη ζωή τις τριχούλες είτε το αφήνουμε να εξαφανιστεί οριστικά!
  • Σε ποιες περιπτώσεις συνιστάται η μέθοδος τρίχα-τρίχα:

- Αν έχουμε κενά στα φρύδια. Επίσης αν έχουμε αραιά ή κακοσχηματισμένα φρύδια.
- Αν δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά απλώς θέλουμε να αποκτήσουμε τα τέλεια φρύδια που θα αναδείξουν το πρόσωπό μας.
- Αν το φυσικό χρώμα των φρυδιών μας, χρειάζεται ενίσχυση.
- Αν έχουμε αφύσικο αποτέλεσμα (πολύ έντονα φρύδια, ζωγραφισμένα σαν με μαρκαδόρο), συνέπεια μιας παλιότερης κακής εφαρμογής μόνιμου τατουάζ.
- Αν έχουμε χάσει τα φρύδια μας από κάποια ασθένεια, όπως αλωπεκίαση.
- Αν κάνουμε χημειοθεραπεία, ειδικά πριν αρχίσουν να πέφτουν οι τρίχες. Έχει εξακριβωθεί πως κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, η μελάνη απορροφάται τέλεια από το δέρμα κι έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  • Διάρκεια αποτελέσματος από 2 έως 3 χρόνια ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.
  • Τα χρώματα είναι φυτικά,βιολογικά.
  • Η απόχρωση που χρησιμοποιείται είναι πάντα κοντά στο φυσικό χρώμα των φρυδιών που ήδη υπάρχουν.

 

Περιοχές

4 Angels

Διεύθυνση

.

Τηλέφωνο

.

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Βρείτε μας στο Facebook

 

Το κατάστημα ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017,βασισμένο σε καινούργιες σύγχρονες τεχνολογίες , έτοιμο να σας ταξιδέψει στον κόσμο ευεξίας και ομορφιάς των άκρων σας. Στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε στον εαυτό μας σωστή περιποίηση!

Παρόμοια Deals

19
250.0€ 115€
40
60.0€ από 22.9€

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Μicroblading.

Jazzy Nails & More

Αγ.Δημήτριος
24
180.0€ από 56.9€

Συνέδρια ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με την μέθοδο Μicroblading (τεχνική τρίχα-τρίχα),μεγάλη γκάμα χρωμάτων με υποαλλεργικά προϊόντα διάρκειας έως 3 έτη από το 4Angels στο Καματερό (65€).

65 Αγόρασέ το