Φυσικές βλεφαρίδες (extensions) με την μέθοδο τρίχα-τρίχα από το κέντρο αισθητικής 4Angels στο Καματερό (28€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 28€ από 60€ για 1 επιμήκυνση βλεφαρίδων με extensions 2D ή 3D για φυσικό αποτέλεσμα διάρκειας έως 3 μήνες.
  • Χρησιμοποιείται κόλλα οφθαλμολογικά ελεγμένη και η τοποθέτηση έχει διάρκεια 90'.
  • Η σύνθεση των extensions είναι φιλικά προς τα μάτια, δεν προκαλούν ερεθισμούς, ακόμη και αν γίνεται χρήση φακών επαφής.

Λίγα Λόγια

  • Αναδείξτε το βλέμμα σας με τοποθέτηση βλεφαρίδων, χωρίς να χαραμίζετε πολύτιμο χρόνο κάθε ημέρα για να τους δώσετε το μήκος που επιθυμείτε!
  • Η τοποθέτηση φυσικών βλεφαρίδων (eyelash extension) είναι η νέα τάση στη μόδα που κυριαρχεί στο Hollywood και αποκτά χιλιάδες φανατικές θαυμάστριες ανά τον κόσμο!
  • Η τεχνική τοποθέτησης των βλεφαρίδων γίνεται από εξειδικευμένο αισθητικοτης υπηρεσίας και μία-μία στις δικές σας βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό με διάρκεια που συμβαδίζει με τη φυσική ανανέωση των δικών σας βλεφαρίδων,
  • Πρόκειται για ένα φυσικό αποτέλεσμα που σας βοηθά να απαλλαγείτε από την καθημερινή διαδικασία της επιμήκυνσης των βλεφαρίδων σας και συμβάλλει στο να αποκτήσετε απίστευτα έντονο βλέμμα, ακόμη κι όταν είστε τελείως αμακιγιάριστες!

 

Περιοχές

4 Angels

Διεύθυνση

.

Τηλέφωνο

.

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Βρείτε μας στο Facebook

 

Το κατάστημα ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017,βασισμένο σε καινούργιες σύγχρονες τεχνολογίες , έτοιμο να σας ταξιδέψει στον κόσμο ευεξίας και ομορφιάς των άκρων σας. Στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε στον εαυτό μας σωστή περιποίηση!

Παρόμοια Deals

19
250.0€ 115€
40
60.0€ από 22.9€

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Μicroblading.

Jazzy Nails & More

Αγ.Δημήτριος
24
180.0€ από 56.9€

Φυσικές βλεφαρίδες (extensions) με την μέθοδο τρίχα-τρίχα από το κέντρο αισθητικής 4Angels στο Καματερό (28€).

28 Αγόρασέ το