Ετερόλογη ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ (5ml) με την μέθοδο Pistol στο ινστιτούτο αισθητικής Vivez la Beaute στην Άνω Γλυφάδα (45€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 45€ από 250€ για 1 Ετερόλογη ενέσιμη μεσοθεραπεία υαλουρονικού οξέως (5ml) σε όλο το πρόσωπο, η εφαρμογή γίνετε με την μέθοδο Pistol (μπιστόλι μεσοθεραπείας).
  • Διάρκεια συνεδρίας: 30-45 λεπτά.

Λίγα Λόγια

  • Η μεσοθεραπεία είναι μια απλή διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε με τη  μέθοδο pistol (πιστόλι μεσοθεραπείας διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί όπου δεν μπορεί να διεισδύσει ακόμη και η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα.
  • Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι υαλουρονικο οξυ.
  • Διαδικασία :Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο.Αυτό μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα των θεραπειών γι' αυτό και έχει εφαρμογή σε θεραπείες τόσο αντιγήρανσης  όσο και ουλώνμελάσματοςαλωπεκιών αλλά και κυτταρίτιδας.
  • Διάρκεια :Η θεραπεία διαρκεί περίπου 40 λεπτά και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

 

Περιοχές

Vivez la Beaute Κέντρο αισθητικής

Διεύθυνση

.

 

Το κέντρο αισθητικής στην Γλυφάδα Vivez la Beaute, μέλος του συνδέσμου επαγγελματιών αισθητικών Ελλάδος, σας προσφέρει περιποίηση προσώπου, περιποίηση σώματος, πλήρεις θεραπείες αποτρίχωσης αλλά και επαγγελματικό μακιγιάζ.

Σε μοναδικές τιμές μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες θεραπείες για έντονα προβλήματα στο πρόσωπο όπως ακμή, λιπαρότητα, ουλές, πανάδες, αφυδάτωση, ρυτίδες και χαλάρωση. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι δραστικό και αποτελεσματικό και εσείς με τα περιττά κιλά. Ολοκληρωμένα προγράμματα αδυνατίσματος με την βοήθεια διατροφολόγου θα σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επειδή η ομορφιά σας είναι το πάθος μας, προσφέρουμε πολλά ολοκληρωμένα προγράμματα αισθητικής, τόνωσης και ανανέωσης προσώπου και σώματος! Για ένα τέλειο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και χαλάρωση σας προτείνουμε θεραπείες σώματος που θα δείτε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Απαλλαχτείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μια για πάντα, με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έχουμε οριστικά αποτελέσματα.

Στα 30 χρόνια εμπειρίας μας ξέρουμε πια την απάντηση στο πρόβλημα σας!

Παρόμοια Deals

Ετερόλογη ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ (5ml) με την μέθοδο Pistol στο ινστιτούτο αισθητικής Vivez la Beaute στην Άνω Γλυφάδα (45€).

45 Αγόρασέ το