Βαθύς καθαρισμός προσώπου με ατμό, υψίσυχνα, μασάζ προσώπου και θεραπεία αντηλιακών φίλτρων στο MediCollagen (700 τμ) στο Σύνταγμα (στάση μετρό) (17€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 17€ από 60€  για έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου με ατμό, υψίσυχνα, μασάζ, μάσκα και θεραπεία αντηλιακών φίλτρων συνολικής διάρκειας 2 ωρών.

Λίγα Λόγια

  • Βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η διαδικασία κατά την οποία η αισθητικός έχει ως σκοπό την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής.

​- Απομάκρυνση ρύπων και μακιγιάζ με τη βοήθεια γαλακτώματος και λοσιόν.Εφαρμογή peeling για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος.

- Διάνοιξη πόρων της επιδερμίδας με τη βοήθεια ατμού από ειδικό μηχάνημα vaper (διάρκεια 20'-30').

- Εξαγωγή σμήγματος με απαλές πιέσεις.

-Εφαρμογή υψίσυχνων για αντιβακτηριακή προστασία.

Μασάζ-μάλαξη σε αυχένα, ντεκολτέ και πλάτη (διάρκεια 15')

Καλλυντική αγωγή με καταπραϋντικές μάσκες χλωροφύλλης

Ρυθμιστικές αντισηπτικές κρέμες με αντιηλιακή κάλυψη και επουλωτική δράση.

 

 

Περιοχές

Medi Collagen

Διεύθυνση

.

 

Το MediCollagen είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης στο κέντρο της Αθήνας .

Στo ινστιτούτο μας θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής, υγείας και ομορφιάς με έμφαση στις μη επεμβατικές θεραπείες, έναν χώρο που ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική του, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής και καινοτόμου τεχνολογίας, άριστη επιστημονική γνώση του αντικειμένου της αισθητικής, βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία μας και, κυρίως, μια ιδιαίτερη προσέγγιση απέναντι στον επισκέπτη που διέπεται από σεβασμό και αξιοπιστία.

Στόχος μας είναι η επιστημονική προσέγγιση του εκάστοτε αισθητικού προβλήματος με βάση τις πραγματικές ανάγκες των επισκεπτών μας και η επίλυσή αυτού με τις μεθόδους που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.

Ο ζεστός και φιλικός χώρος μας στο κέντρο της Αθήνας σας προσφέρει ένα ταξίδι ευεξίας στον κόσμο των αισθήσεων!

Παρόμοια Deals

Βαθύς καθαρισμός προσώπου με ατμό, υψίσυχνα, μασάζ προσώπου και θεραπεία αντηλιακών φίλτρων στο MediCollagen (700 τμ) στο Σύνταγμα (στάση μετρό) (17€).

17 Αγόρασέ το