Ένα Μόνιμο Μακιγιάζ σε φρύδια ή χείλη από το Slimline στον Άγιο Νικόλαο (έναντι στάση σταθμού ΗΣΑΠ) (45€).

Περιγραφή προσφοράς

 • 45€ από 340€ για μόνιμο μακιγιάζ με επιλογή μεταξύ φρυδιών ή περίγραμμα χειλιών, το οποίο πραγματοποιείται σε δύο επισκέψεις.
 • Για μόνιμο μακιγιάζ και σε χείλη και σε φρύδια απαιτείται η αγορά δύο κουπονιών.

 

Λίγα Λόγια

 • Τέλεια φρύδια, τονισμένο βλέμμα, ελκυστικά χείλη, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Καλώς ορίσατε στον κόσμο του μόνιμου μακιγιάζ!
 • Το μόνιμο μακιγιάζ, είναι η λύση για τις γυναίκες που βρίσκουν πολύ ελκυστική την ιδέα να κοιμούνται και να ξυπνάνε με τέλεια σχηματισμένα φρύδια χωρίς να χρειάζονται τα σύνεργα του μακιγιάζ για να το πραγματοποιήσουν!! Μπορεί να εξυπηρετήσει όλους αυτούς που δεν τους περισσεύει χρόνος για την περιποίηση τους, καθώς μπορούν να κάνουν μπάνιο, να ιδρώσουν, να κολυμπήσουν, να αθληθούν, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να μετατοπιστεί ή να σβηστεί.
 • Τα φρύδια αποτελούν βασικό στοιχείο της έκφρασης και της ισορροπίας του προσώπου. Είναι σημαντικό για κάθε ηλικία, να μπορούν να διορθώνονται ασυμμετρίες ή ατέλειες όπως ουλές, αλωπεκίαση και παραμορφώσεις. Με τον επανασχεδιασμό του φρυδιού βελτιώνουμε την ευρύτερη περιοχή του βλεφάρου και επιτυγχάνουμε το επιθυμητό λίφτινγκ εφέ.
 • Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στις πιο δυσανεκτικές & προβληματικές επιδερμίδες με εγγυημένη ασφάλεια, ανώδυνα, εύκολα & γρήγορα!
 • Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούμε για να αναδείξουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά ή ακόμα για να διορθώσουμε ατέλειες του προσώπου.
 • Με το μόνιμο μακιγιάζ μπορούμε να έχουμε καλοσχηματισμένα φρύδια, σαρκώδη και συμμετρικά χείλη, έντονο βλέμμα στα μάτια. Το μόνιμο μακιγιάζ πραγματοποιείται στις παρακάτω περιπτώσεις:
  - Σε φρύδια άτονα, ανύπαρκτα, ή κακοσχηματισμένα ή
  - Σε μικρά άτονα ή ασύμμετρα χείλη ή
  - Σχηματισμός περίγραμμα, αποκατάσταση συμμετρίας ή
  - Εye Liner για έντονο ή φυσικά τονισμένο βλέμμα.
 • Το μόνιμο μακιγιάζ είναι ιδανικό για σχηματισμό φρυδιών που αναδεικνύουν το πρόσωπό σας και παρέχουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Εξαιρετική επιλογή για μόνιμο "γέμισμα" σε σημεία που έχει αραιώσει η τρίχα παρέχοντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα!
Περιοχές

Slim Line

Διεύθυνση

Λεωφόρος Ιωνίας 114
Άγιος Νικόλαος

Το κέντρο Αισθητικής Slim Line δημιουργήθηκε από το πάθος και την αγάπη για την ομορφιά και την φροντίδα της. Ένας χώρος Αισθητικής προσώπου - σώματος αφιερωμένος στην γυναίκα εδώ και 22 χρόνια. Αισθητικός Ιατρικός Σύμβουλος , πτυχιούχος ΤΕΙ, πρωην Καθηγήτρια Αισθητικής και μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Ιατρικής Αισθητικής , ασχολείται με εξειδίκευση στην Αντιρυτιδική Θεραπεία, σύσφιξη και λάμψη προσώπου και σας χαρίζει εως και 10 χρόνια Νεότητας χάρη στους Πολυσακχαρίτες το νέο βιολογικό προϊόν , οπού με κάθε εφαρμογή βλέπετε και άμεσα αποτελέσματα. Το Ινστιτούτο βάσει της τελευταίας λέξης στην τεχνολογία μηχανημάτων και laser παρέχει υπηρεσίες Αδυνατίσματος και Ριζικής Αποτρίχωσης.

Παρόμοια Deals

Ένα Μόνιμο Μακιγιάζ σε φρύδια ή χείλη από το Slimline στον Άγιο Νικόλαο (έναντι στάση σταθμού ΗΣΑΠ) (45€).

45 Αγόρασέ το