Ένας ολοκληρωμένος βαθύς καθαρισμός προσώπου με την νέα μέθοδο σπάτουλα υπερήχων για όσους αναζητούν βαθύτερο καθαρισμό και μια ενυδατική θεραπεία αντηλιακής προστασίας από το κέντρο ομορφιάς Δέσποινα Κυπραίου, στον Πειραιά (19€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 19€ από 95€ για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου με σπάτουλα υπερήχων & 1 θεραπεία ενυδάτωσης αντηλιακής προστασίας.
  • Συνολική διάρκεια θεραπείας  90 λεπτά.

 

Λίγα Λόγια

  • Χρήσιμες Πληροφορίες :Ανώδυνος καθαρισμός προσώπου με σπάτουλα υπερήχων χωρίς ερεθισμούς με  με το ibeauty Scrubber.Περιλαμβάνει καθαρισμό, peeling και μάσκα προσώπου για αποτοξίνωση, οξυγόνωση, λάμψη, ενυδάτωση και ανανέωση. Απαραίτητος για όλες τις ηλικίες.Το καυσαέριο, η ρύπανση και οι εκκρίσεις του δέρματος το εμποδίζουν να αναπνέει, να απορροφά και να λειτουργεί φυσιολογικά με αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση. Με τον καθαρισμό το δέρμα απαλλάσσεται από ρύπους και νεκρά κύτταρα, εξαγνίζεται και σε συνδυασμό με την υπόλοιπη περιποίηση, εξισορροπείται και αναζωογονείται.
  • Με το ibeauty Scrubber το δέρμα καθαρίζεται με μια ειδική σπάτουλα υπερήχων, αποφεύγοντας την πίεση στο δέρμα για δέρματα ιδιαίτερα ευαίσθητα κι έτσι ένα μεγάλο μέρος των ρύπων, νεκρών κυττάρων και σμήγματος αφαιρείται εντελώς ανώδυνα. Με το καθαρισμό γίνεται πάντοτε ελαφρύ peeling και περιποίηση με μασάζ και μάσκα αναλόγως αναγκών. Μετά τον καθαρισμό με Ultrasonic scrubber,  μπορείτε να μακιγιαριστείτε αν το επιθυμείτε.
  • Θεραπεία ενυδάτωσης αντηλιακής προστασίας προσωπου που περιέχει φίλτρα προστασίας από τις ακτίνες UV και ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος.

 

Περιοχές
Καραολή & Δημητρίου 15, Πειραιάς

Δέσποινας Κυπραίου

Διεύθυνση

Καραολή & Δημητρίου 15, Πειραιάς

Τηλέφωνο

210 4124441

Το Studio Ομορφιάς της Δέσποινας Κυπραίου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να τους καλωσορίσει προσφέροντας, 20 χρόνια τώρα, ομορφιά και ευεξία! Στο φιλικό και ζεστό χώρο του Studio Ομορφιάς της Δέσποινας Κυπραίου, μπορεί κανείς να απολαύσει πολλές υπηρεσίες ομορφιάς, όπως: περιποιήσεις προσώπου με μάσκες ομορφιάς, manicure, pedicure, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση μ' όλες τις σύγχρονες μεθόδους (κερί, κλωστή,ipl, ριζική) massage relax, massage αδυνατίσματος, μακιγιάζ με επαγγελματικά προϊόντα(νυφικό μακιγιάζ) tattoo xenas μόνιμο μακιγιάζ (ματιών, χειλιών και φρυδιών) τοποθέτηση βλεφαρίδων,τουφάκια και extension.

Παρόμοια Deals

VIP Golden Luxury Plus προσώπου & σώματος.

The Golden Athens Spa

Σύνταγμα
27
325.0€ 20€

Νήματα PDO Screw & Αντιοξειδωτική Μεσοθεραπεία Προσώπου.

Δρ. Χαράλαμπος Αμοργιανός

Αγ.Δημήτριος
10
240.0€ από 119€
11
120.0€ από 59€

Ένας ολοκληρωμένος βαθύς καθαρισμός προσώπου με την νέα μέθοδο σπάτουλα υπερήχων για όσους αναζητούν βαθύτερο καθαρισμό και μια ενυδατική θεραπεία αντηλιακής προστασίας από το κέντρο ομορφιάς Δέσποινα Κυπραίου, στον Πειραιά (19€).

19 Αγόρασέ το