Βαθύς καθαρισμός προσώπου με ατμό, υψίσυχνα, μασάζ, μάσκα & θεραπεία αντιηλιακών φίλτρων, συνολικής διάρκειας 2 ωρών, σε πρόσωπο και ντεκολτέ, από το The Golden Athens Spa 600 τ.μ. στο Σύνταγμα (17€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 17€ από 60€ 1 ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό προσώπου συνολικής διάρκειας 2 ωρών.
  • 30€ από 120€ για 2 ολοκληρωμένους καθαρισμούς προσώπων για 2 άτομα.

 

Λίγα Λόγια

  • Τονώστε την επιδερμίδα σας με μια εξαιρετικά αναζωογονητική θεραπεία που περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, βαθύ και σχολαστικό καθαρισμό προσώπου με ατμό και όζον, αφαίρεση σμήγματος χωρίς ερεθισμό, μασάζ με γαλλικές κρέμες κολλαγόνου που συμβάλουν στη λείανση των λεπτών ρυτίδων και απαλύνουν τις βαθιές, για νεανικά και γερασμένα δέρματα!
  • Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά :

- Απομάκρυνση ρύπων και μακιγιάζ με τη βοήθεια γαλακτώματος και λοσιόν

-Εφαρμογή peeling για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος

-Διάνοιξη πόρων της επιδερμίδας με τη βοήθεια ατμού από ειδικό μηχάνημα vaper (διάρκεια 20'-30')

-Εξαγωγή σμήγματος με απαλές πιέσεις

-Εφαρμογή υψίσυχνων για αντιβακτηριακή προστασία.

-Μασάζ-μάλαξη σε αυχένα, ντεκολτέ και πλάτη (διάρκεια 15')

-Καλλυντική αγωγή με καταπραϋντικές μάσκες χλωροφύλλης

-Ρυθμιστικές αντισηπτικές κρέμες με αντιηλιακή κάλυψη και επουλωτική δράση.

 

Περιοχές
Μητροπόλεως 3 (8ος όροφος) Σύνταγμα - Αττική

The Golden Athens Spa

Διεύθυνση

Μητροπόλεως 3 (8ος όροφος) Σύνταγμα - Αττική

Τηλέφωνο

210 3240144

Τα "The Golden Athens Spa", θεωρούνται από τα πιο εξελιγμένα κέντρα ομορφιάς και υγείας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επισκεφθείτε μας στο νέο μας κατάστημα 600 τ.μ. στο Σύνταγμα. Οι υψηλής αισθητικής χώροι έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τη μέγιστη δυνατή ηρεμία και απόλυτη χαλάρωση. Οι υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος που παρέχονται στα κέντρα μας εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα αλλά και ταυτόχρονα διευρύνουν τη σωματική και ψυχική μας ευεξία. Τα "The Golden Athens Spa" είναι επανδρωμένα με άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό ιατρών, φυσιοθεραπευτών, πτυχιούχων αισθητικών, διαιτολόγων και γυμναστών. Ειδικά δε οι άριστα καταρτισμένοι ειδικοί ιατροί των κέντρων μας χρησιμοποιούν τη τεχνολογία με μη επεμβατικό τρόπο έτσι ώστε να εξασφαλίζουν για εσάς την πλέον ιδανική και φυσική ομορφιά.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου με ατμό, υψίσυχνα, μασάζ, μάσκα & θεραπεία αντιηλιακών φίλτρων, συνολικής διάρκειας 2 ωρών, σε πρόσωπο και ντεκολτέ, από το The Golden Athens Spa 600 τ.μ. στο Σύνταγμα (17€).

από 17 Αγόρασέ το