Ένας Βαθύς καθαρισμό προσώπου με χρήση ατμού & όζον (Vaper), διάρκειας 2 ωρών από το κέντρο Slim Line στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι σταθμού Άγιος Νικόλαος) (15€).

Περιγραφή προσφοράς

 • 15€ από 50€ για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου με χρήση Vaper.
 • Η συνολική διάρκεια των υπηρεσιών είναι 120 λεπτά.

Λίγα Λόγια

 • Βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η διαδικασία κατά την οποία η αισθητικός έχει ως σκοπό την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής.
 • Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην θεραπεία καθαρισμού είναι: αμπούλα από βλαστοκύτταρα πράσινου μήλου, ultra κρέμα βαθιάς θρέψης με πρωτεΐνες και βιταμίνες, μάσκα με φράουλα και ανανά.
 • Τα στάδια που ακολουθούνται:
  a. Ντεμακιγιάζ,
  b. σχολαστικός βαθύς καθαρισμός,
  c. εξαγωγή-αφαίρεση σμίγματος με υπέρηχους,
  d. peeling με υπέρηχους για διείσδυση των προιόντων,
  e. ενυδατική αμπούλα lipotreatment,
  f. μασάζ με φυτική κρέμα σε πρόσωπο λαιμό,
  g. μάσκα από ανανά για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη προσώπου.

 

Περιοχές

Slim Line

Διεύθυνση

Λεωφόρος Ιωνίας 114
Άγιος Νικόλαος

Το κέντρο Αισθητικής Slim Line δημιουργήθηκε από το πάθος και την αγάπη για την ομορφιά και την φροντίδα της. Ένας χώρος Αισθητικής προσώπου - σώματος αφιερωμένος στην γυναίκα εδώ και 22 χρόνια. Αισθητικός Ιατρικός Σύμβουλος , πτυχιούχος ΤΕΙ, πρωην Καθηγήτρια Αισθητικής και μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Ιατρικής Αισθητικής , ασχολείται με εξειδίκευση στην Αντιρυτιδική Θεραπεία, σύσφιξη και λάμψη προσώπου και σας χαρίζει εως και 10 χρόνια Νεότητας χάρη στους Πολυσακχαρίτες το νέο βιολογικό προϊόν , οπού με κάθε εφαρμογή βλέπετε και άμεσα αποτελέσματα. Το Ινστιτούτο βάσει της τελευταίας λέξης στην τεχνολογία μηχανημάτων και laser παρέχει υπηρεσίες Αδυνατίσματος και Ριζικής Αποτρίχωσης.

Παρόμοια Deals

Ένας Βαθύς καθαρισμό προσώπου με χρήση ατμού & όζον (Vaper), διάρκειας 2 ωρών από το κέντρο Slim Line στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι σταθμού Άγιος Νικόλαος) (15€).

15 Αγόρασέ το