Περιποίηση προσώπου με 12 θεραπείες που περιλαμβάνουν Βαθύ Καθαρισμό με Vaper, Κρυσταλλοθεραπείες, Βαθιές Ενυδατώσεις με αμπούλα και αιθέρια έλαια, Μάσκες ματιών, Θεραπείες με οξέα φρούτων & Ραδιοσυχνότητες RF στο Slim Line στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι σταθμού Άγιος Νικόλαος) (28€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 28€ από 380€ μία ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου με 12 θεραπείες που περιλαμβάνουν :

a. 1 Βαθύ Καθαρισμό διάρκειας 90 λεπτά,
b. 2 Κρυσταλλοθεραπείες,
c. 
2 Βαθιές Ενυδατώσεις με αμπούλα και αιθέρια έλαια,
d. 2 Μάσκες ματιών με πολυβιταμίνες και μασάζ με δακτυλοβελονισμό,
e. 2 Θεραπείες με οξέα φρούτωνκαι βιταμίνη C και
f. 3 Ραδιοσυχνότητες RF.

  • Η κάθε θεραπεία έχει διάρκεια 25 έως 30 λεπτά.

Λίγα Λόγια

  • Βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η διαδικασία κατά την οποία η αισθητικός έχει ως σκοπό την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής.

Τα στάδια που ακολουθούνται:
a. Ντεμακιγιάζ,
b. σχολαστικός βαθύς καθαρισμός,
c. εξαγωγή-αφαίρεση σμίγματος με υπέρηχους,
d. peeling με υπέρηχους για διείσδυση των προιόντων,
e. ενυδατική αμπούλα lipotreatment,
f. μασάζ με φυτική κρέμα σε πρόσωπο λαιμό,
g. μάσκα από ανανά για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη προσώπου.

  • Κρυσταλλοθεραπεία Microdermabration

Είναι μία αποτελεσματική ευγενής μέθοδος επιδερμικής απολέπισης που απαλλάσσει το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα χωρίς ερεθισμούς και ορατό ξεφλούδισμα χαρίζοντας λάμψη, φρεσκάδα, ανανέωση, αποτοξίνωση. Βελτιώνει σημαντικά ουλές, ανοικτούς πόρους, ακμή, σημάδια ακμής και βοηθά στον αποχρωματισμό των πανάδων. Καλύτερη διείσδυση προϊόντων, καλύτερη δράση με ποσοστό 60%.

  • RF: που χρησιμοποιούνται στην αισθητική για να αντιμετωπίσουν την εναπόθεση λίπους στο πρόσωπο. Με την εφαρμογή τους, διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα (1-2 μήνες) το δέρμα δείχνει πολύ πιο νεανικό σφριγηλό και λείο! Εφαρμόζεται γύρω από την περιοχή των ματιών, στα μάγουλα, στο προγούλι και στο λαιμο γενικα!

 

Περιοχές

Slim Line

Διεύθυνση

Λεωφόρος Ιωνίας 114
Άγιος Νικόλαος

Το κέντρο Αισθητικής Slim Line δημιουργήθηκε από το πάθος και την αγάπη για την ομορφιά και την φροντίδα της. Ένας χώρος Αισθητικής προσώπου - σώματος αφιερωμένος στην γυναίκα εδώ και 22 χρόνια. Αισθητικός Ιατρικός Σύμβουλος , πτυχιούχος ΤΕΙ, πρωην Καθηγήτρια Αισθητικής και μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Ιατρικής Αισθητικής , ασχολείται με εξειδίκευση στην Αντιρυτιδική Θεραπεία, σύσφιξη και λάμψη προσώπου και σας χαρίζει εως και 10 χρόνια Νεότητας χάρη στους Πολυσακχαρίτες το νέο βιολογικό προϊόν , οπού με κάθε εφαρμογή βλέπετε και άμεσα αποτελέσματα. Το Ινστιτούτο βάσει της τελευταίας λέξης στην τεχνολογία μηχανημάτων και laser παρέχει υπηρεσίες Αδυνατίσματος και Ριζικής Αποτρίχωσης.

Παρόμοια Deals

Περιποίηση προσώπου με 12 θεραπείες που περιλαμβάνουν Βαθύ Καθαρισμό με Vaper, Κρυσταλλοθεραπείες, Βαθιές Ενυδατώσεις με αμπούλα και αιθέρια έλαια, Μάσκες ματιών, Θεραπείες με οξέα φρούτων & Ραδιοσυχνότητες RF στο Slim Line στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι σταθμού Άγιος Νικόλαος) (28€).

28 Αγόρασέ το