Φωτοανάπλασης προσώπου με IPL (έντονο παλμικό φως) & εφαρμογή από αμπούλες βλαστοκυττάρων ή botox ή κολλαγόνο ή lifting που διεισδύουν στο δέρμα με 3 ειδικά μηχανήματα εναλλάξ στο Venus Style στην Αθήνα (12€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 12€ από 100€ για μια θεραπεία φωτοανάπλασης  με την τεχνολογία IPL (έντονο παλμικό φως) μαζί με εφαρμογή από αμπούλες βλαστοκυττάρων ή botox ή κολλαγόνο ή lifting, που διεισδύουν στο δέρμα με 3 ειδικά μηχανήματα εναλλάξ.
  • Διάρκεια της θεραπείας 75 λεπτά.

Λίγα Λόγια

  • Στις πιο νέες μεθόδους συγκαταλέγεται η μέθοδος φωτοανάπλασης με την τεχνολογία IPL (έντονο παλμικό φως) που αντιμετωπίζει υπερ-αποτελεσματικά προβλήματα όπως ρυτίδες, λεπτές γραμμές, μελαγχρωματικές βλάβες (κηλίδες και φακίδες), τηλαγγειεκτασίες και διευρυμέ­νους πόρους, προσφέροντάς σου επιδερμίδα όσο υγιή, ελαστική, βελούδινη και λαμπερή θα ήθελες.
  • Πώς εφαρμόζεται: Με τη μέθοδο φωτοανάπλασης απλά εναποτίθεται θερμική ενέργεια στο δέρμα με ομαλές και ήπιες διαδικασίες, οι οποίες ενεργοποιούν την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα το παλμικό φως δρα τόσο στη μελανίνη όσο και στην αιμοσφαιρίνη, μειώνοντας χρωματικές βλάβες, ευρυαγγείες και ερυθρότητα του δέρματος. Η μέθο­δος φωτοανάπλασης είναι εντελώς ανώδυνη και μετά τη διενέργειά της μπορείς να επιστρέψεις στις καθημερινές σου δραστηριότητες.
  • Τι αποτέλεσμα να περιμένεις: Από την πρώτη κιόλας συνεδρία οι λεπτές γραμμές είναι λιγότερο ορατές και το δέρμα αποκτά άμεση φωτεινότητα. Όσο προχωρούν οι συνε­δρίες τόσο έρχεται στην επιφάνεια ένα δέρμα νεότερο, απαλότερο και πιο υγιές στην όψη και, κυρίως, χωρίς μεγάλης διάρκειας αποθεραπεία ή ερεθισμούς, όπως εμφανίζουν οι πιο επιθετικές θεραπείες ανάπλασης.
Περιοχές

Venus Style

Διεύθυνση

.

Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό ύστερα από μια επίσκεψη στα Venus Style βλέποντας στην εφαρμογή τους τις πιο προηγμένες τεχνολογικά θεραπείες προσώπου και σώματος.

Αν νομίζετε ότι η ιστορία του Ντόριαν Γκρέι υπήρξε μόνο στη φαντασία του Όσκαρ Ουάιλντ κάνετε λάθος. Υπάρχει στη φιλοσοφία του Venus Style και στις καινοτόμες θεραπείες που εφαρμόζει. Όπως ο βιολογικός καθαρισμός προσώπου με ταυτόχρονη ενυδάτωση ο οποίος δεν προκαλεί ούτε στο ελάχιστο ερεθισμούς ενώ περιλαμβάνει κορυφαίες γαλλικές κρέμες και τα θεραπευτικά οφέλη του οξυγόνου. Κάτι σαν οξυγονοθεραπεία για το πρόσωπο. Το σμήγμα μαλακώνει και σπρώχνεται προς τα έξω εύκολα και χωρίς τη χρήση ατμού. Η επιδερμίδα καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνεται και αναζωογονείται, τα κύτταρα διεγείρονται σε δραστηριότητα. Οι αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες του οξυγόνου εξαφανίζουν ερεθισμούς και αποτρέπουν μολύνσεις. Το δέρμα ακτινοβολεί καθαρότητα, υγεία, τόνωση και πρωτόγνωρη λάμψη.

Στο Venus Style οι ρυτίδες τυγχάνουν μεγάλου σεβασμού. Ξέρετε γιατί; Γιατί αποτελούν ιστορία. Διαλέξτε με ποια μέθοδο θέλετε να τις αποχαιρετίσετε. Από όλα έχει το...εργαστήριο. Ρυτίδες έκφρασης ή και πιο βαθιές ρυτίδες βγάζουν one-way εισιτήριο, με ταυτόχρονη θεραπεία σύσφιξης προσώπου και με αμπούλες κολλαγόνου ή Botox (μη ενέσιμο) ή βιταμίνες ή παγωμένα κύτταρα ή χαβιάρι. Σας ακούγονται χορταστικά; Που να τα δείτε να διεισδύουν στο πρόσωπο σας με ειδικά μηχανήματα -και από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό- δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα άμεσο και ονειρικό. Ένα αποτέλεσμα που θα ζήλευε κι ο ίδιος ο Ντόριαν Γκρέι...

Παρόμοια Deals

Φωτοανάπλασης προσώπου με IPL (έντονο παλμικό φως) & εφαρμογή από αμπούλες βλαστοκυττάρων ή botox ή κολλαγόνο ή lifting που διεισδύουν στο δέρμα με 3 ειδικά μηχανήματα εναλλάξ στο Venus Style στην Αθήνα (12€).

12 Αγόρασέ το