Αφαίρεση τατουάζ & μόνιμου μακιγιάζ (φρύδια) που ολοκληρώνεται σε 3 επισκέψεις, με το κορυφαίο E-light ND-YAG Laser (συνδυασμός laser & RF) χωρίς κοκκινίλες, εγκαύματα και σημάδια στο Slim Line, στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι σταθμού Άγιος Νικόλαος) (50€).

Περιγραφή προσφοράς

  • 50€ από 240€ για ένα κουπόνι που αφορά την περιοχή των φρυδιών ή περιοχές του σώματος διαστάσεων 4-5 πόντους για αφαίρεση τατουάζ και μόνιμου μακιγιάζ (φρύδια).
  • Για τατουάζ ή μόνιμο μακιγιάζ μεγαλύτερων διαστάσεων καλείτε στο ινστιτούτο για τον αριθμό κουπονιών που απαιτείται να αγοράσετε.
  • Η προσφορά ολοκληρώνεται σε 3 επισκέψεις, με το κορυφαίο E-light ND-YAG Laser (συνδυασμός laser & RF).
  • Στην 1η συνεδρία αφαιρείται το 80% του τατουάζ ή του μόνιμου μακιγιάζ! Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται στις επόμενες 2 επισκέψεις.

 

Λίγα Λόγια

  • Η laser αφαίρεση τατουάζ και μόνιμου μακιγιάζ είναι η πιο σύγχρονη και η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αφαίρεσης. Χρησιμοποιείται ειδικό laser, το Q-Switched laser ή Q-Switch laser, το οποίο έχει την ιδιότητα να εκπέμπει ενέργεια που απορροφάται επιλεκτικά από τη χρωστική του τατουάζ αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς (επιλεκτική φωτοθερμόλυση). Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται άμεσα εστίαση όλης της ενέργειας στη χρωστική του tattoo χωρίς να προκαλείται έγκαυμα στο δέρμα. Το laser αφαίρεσης tattoo ή μόνιμου μακιγιάζ δρα διασπώντας τους κόκκους της χρωστικής σε πολύ μικρά τεμαχίδια. Τα τεμαχίδια αυτά στη συνέχεια, αναγνωρίζονται από τα αμυντικά κύτταρα του οργανισμού ως ξένα σώματα και αποβάλλονται σιγά σιγά μέσω των φυσικών οδών απομάκρυνσης των άχρηστων συστατικών του οργανισμού, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει κάποιες εβδομάδες.

 

Περιοχές

Slim Line

Διεύθυνση

Λεωφόρος Ιωνίας 114
Άγιος Νικόλαος

Το κέντρο Αισθητικής Slim Line δημιουργήθηκε από το πάθος και την αγάπη για την ομορφιά και την φροντίδα της. Ένας χώρος Αισθητικής προσώπου - σώματος αφιερωμένος στην γυναίκα εδώ και 22 χρόνια. Αισθητικός Ιατρικός Σύμβουλος , πτυχιούχος ΤΕΙ, πρωην Καθηγήτρια Αισθητικής και μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Ιατρικής Αισθητικής , ασχολείται με εξειδίκευση στην Αντιρυτιδική Θεραπεία, σύσφιξη και λάμψη προσώπου και σας χαρίζει εως και 10 χρόνια Νεότητας χάρη στους Πολυσακχαρίτες το νέο βιολογικό προϊόν , οπού με κάθε εφαρμογή βλέπετε και άμεσα αποτελέσματα. Το Ινστιτούτο βάσει της τελευταίας λέξης στην τεχνολογία μηχανημάτων και laser παρέχει υπηρεσίες Αδυνατίσματος και Ριζικής Αποτρίχωσης.

Παρόμοια Deals

Αφαίρεση τατουάζ & μόνιμου μακιγιάζ (φρύδια) που ολοκληρώνεται σε 3 επισκέψεις, με το κορυφαίο E-light ND-YAG Laser (συνδυασμός laser & RF) χωρίς κοκκινίλες, εγκαύματα και σημάδια στο Slim Line, στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι σταθμού Άγιος Νικόλαος) (50€).

50 Αγόρασέ το