Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιθυμώ να γίνω μέλος του bestofferz.gr και να λαμβάνω τις καθημερινές προσφορές στο email μου

Επιλογές προσφοράς

9.90€ από 20€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 αποτρίχωση άνω χείλους με κλωστή.
€9.90
11.90€ από 33€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό).
€11.90
14.90€ από 43€ για 1 manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό).
€14.90

9.90

Τιμή Έκπτωση Κέρδος
€20.00 51.00% €10.1

81 Αγορές

Η προσφορά τελείωσε στις:

30-08-2018 - 14:25:00

Γλυφάδα, ημιμόνιμο μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση άνω χείλους, Like 11 Your Nails & Body Spa, τιμή 9.90€.

9,90€ από 20€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 αποτρίχωση άνω χείλους με κλωστή-Η-11,90€ από 33€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό)-Η-14,90€ από 43€ για 1 manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα στο μοντέρνο χώρο του καταστήματος Like 11 Your Nails & Body Spa στη Γλυφάδα.Έκπτωση 51%.

Λίγα λόγια
 • Πατήστε την επιλογή "Αγόρασέ το" για να κάνετε δική σας μια από τις μοναδικές προσφορές.
 • Τα πιο εντυπωσιακά άκρα με την επιλογή του πακέτου που καλύπτει τις ανάγκες σας.
 • Η περιποίηση περιλαμβάνει ολοκληρωμένο μανικιούρ,πεντικιούρ.
 • Στο ημιμόνιμο μανικιούρ περιλαμβάνονται όλες  υπηρεσίες.
 • Όλα τα εργαλεία αποστειρώνονται σε κλίβανο πριν τη χρήση τους.
 • Το κατάστημα χρησιμοποιεί επαγγελματικά προϊόντα OPI, Jessica & China Glaze.
 • Για ραντεβού καλείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του. Η διεύθυνση της επιχείρησης επίσης θα αναγράφεται στο κουπόνι.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 09:00-21:00
Όροι χρήσης
 • H προσφορά ισχύει έως 31/10/2018
 • Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Η προσφορά για τα 9.90€ από 20€ περιλαμβάνει:

a. 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) ,
b. 1 αποτρίχωση άνω χείλους με κλωστή.

 • Η προσφορά για τα 11.90€ από 33€ περιλαμβάνει:

a. 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό),
b.
1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό). 

 • Η προσφορά για τα 14.90€ από 43€ περιλαμβάνει:

a. 1 manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες,
b. 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό).

 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών.
 • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
Πληροφορίες επιχείρησης
Like 11 Your Nails & Body Spa
Διεύθυνση: .
Τηλέφωνο: .

Μετά από έναν χρόνο επιτυχημένης πορείας στον χώρο της αισθητικής και στην καρδιά της Γλυφάδας, το Like 11 Your Nails & Body Spa διατηρεί τον μοντέρνο χώρο, γεμάτο φρεσκάδα, πολύ χρώμα και διαφορετικά αρώματα σαν να μην πέρασε μία μέρα. Εκεί θα απολαύσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όπως: Manicure, Pedicure, Spa, Hair, Thai-Massage, Body and Face Care. Το Like 11 Your Nails & Body Spa σας προσφέρει υπηρεσίες χαλάρωσης και περιποίησης στον κόσμο της ομορφιάς. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, απολαύστε τον καφέ σας την ώρα που η περιποίηση γίνεται ευχαρίστηση, αφεθείτε στην ομορφιά υπό τους ήχους μουσικής ή πηγαίνετε με παρέα για μια εμπειρία ξεχωριστή. Στον εσωτερικό χώρο θα βρείτε πολλά spot περιποίησης. Πιο συγκεκριμένα θα δείτε ειδικό χώρο περιποίησης ποδιών, απολέπιση, περιποίηση με άλατα και φροντίδα νυχιών, ειδικό χώρο για τα χέρια σας με εξειδικευμένες υπηρεσίες μανικιούρ πεντικιούρ και μία απέραντη παλέτα για να τα βάψετε με το χρώμα που ταιριάζει σε εσάς, την προσωπικότητά σας και την ψυχολογία σας. Ακόμα υπάρχει χώρος για την περιποίηση των μαλλιών σας με μοντέρνα χτενίσματα, σημείο για την φροντίδα του προσώπου σας με επαγγελματίες του χώρου της περιποίησης αλλά και μακιγιάζ για κάθε περίσταση, από απλό πρωινό μέχρι και βραδινό - επίσημο μακιγιάζ. Μυστικά μονοπάτια σας οδηγούν σε χώρους μασάζ και αποτρίχωσης σε ειδικούς χώρους όπου το ξύλο, το άρωμα των κεριών και η ατμόσφαιρα αποτελούν όλα τα κομμάτια της χαλάρωσής σας και στο τέλος για αυτούς που θέλουν να κάνουν διάλειμμα στα πακέτα περιποίησης υπάρχει διαθέσιμος εξωτερικός χώρος στο πίσω μέρος του καταστήματος που σας ταξιδεύει σε μία ακόμα φυσική όαση. Οι υπηρεσίες μασάζ που μπορείτε να επωφεληθείτε έχουν ρίζες από την Ταϊλάνδη. Το εξειδικευμένο προσωπικό σας προσφέρει απλόχερα Traditional Thai Massage με λάδι ή ακόμα και σε απλή χαλαρωτική μορφή.