Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιθυμώ να γίνω μέλος του bestofferz.gr και να λαμβάνω τις καθημερινές προσφορές στο email μου

Επιλογές προσφοράς

17.00

Τιμή Έκπτωση Κέρδος
€100.00 83.00% €83

30 Αγορές έως τώρα

Η προσφορά είναι ενεργή!

Days
Hrs
Min
Sec

Κέντρο Αθήνας,ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου με Vtamin C & F,ραδιοσυχνότητες (RF), κέντρο Slimline, Άγιος Νικόλαος τιμή 17€.

17€ για μια ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου με Vtamin C & F και μια συνεδρία ραδιοσυχνοτήτων (Rf) για ανανέωση και λάμψη του προσώπου από το Slim Line, στον Άγιο Νικόλαο (έναντι σταθμού ΗΣΑΠ). Αξίας 100€.Έκπτωση 83%.

Λίγα λόγια
  • To F-Vitamin C είναι μία θεραπεία κατά της γήρανσης, των ελευθέρων ριζών, της υπερμελάγχρωσης και της λεύκανσης.Κάθε φιαλίδιο περιέχει μόνο τα ενεργά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή άλλα χημικά. H βιταμίνη C είναι πολύ δραστικό αντιοξειδωτικό και αποτρέπει τις ζημιές από τις ελεύθερες ρίζες, τη σημαντικότερη αιτία της γήρανσης του δέρματος. Όταν εφαρμόζεται κατάλληλα, η βιταμίνη C έχει την ικανότητα να διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας αναπληρώνοντας το έλλειμμά της στο δέρμα. Οι ελεύθερες ρίζες εξουδετερώνονται, η σύνθεση του κολλαγόνου αποκαθίσταται και η παραγωγή μελανίνης μειώνεται σημαντικά.
  • Η τεχνολογία των ιατρικών ραδιοσυχνοτήτων RF, πιο συγκεκριμένα, η θεραπευτική δύναμη των ηχητικών κυμάτων και ραδιοκυμάτων  rf φθάνει στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού του προσώπου, εκεί που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να φθάσουμε μόνο με επεμβατικές μεθόδους, διεγείροντας τους ινοβλάστες και προάγοντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Κατά αυτό το τρόπο επιτυγχάνουμε άμεσα ορατή σύσφιξη και φυσικό αποτέλεσμα lifting.
Όροι χρήσης
  • H προσφορά ισχύει έως 31/12/2018
  • Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Η προσφορά περιλαμβάνει:

   a. 1 ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου με Vtamin C & F.
   b. 1 θεραπεία RF ραδιοσυχνοτήτων.

  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών.
  • Απαιτείται επικοινωνία για ραντεβού πριν στο τηλέφωνο :2108662581(Λεωφόρος Ιωνίας 114, Άγιος Νικόλαος).
  • Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00.
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
Πληροφορίες επιχείρησης
Slim Line
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:

Το κέντρο Αισθητικής Slim Line δημιουργήθηκε από το πάθος και την αγάπη για την ομορφιά και την φροντίδα της. Ένας χώρος Αισθητικής προσώπου - σώματος αφιερωμένος στην γυναίκα εδώ και 22 χρόνια. Αισθητικός Ιατρικός Σύμβουλος , πτυχιούχος ΤΕΙ, πρωην Καθηγήτρια Αισθητικής και μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Ιατρικής Αισθητικής , ασχολείται με εξειδίκευση στην Αντιρυτιδική Θεραπεία, σύσφιξη και λάμψη προσώπου και σας χαρίζει εως και 10 χρόνια Νεότητας χάρη στους Πολυσακχαρίτες το νέο βιολογικό προϊόν , οπού με κάθε εφαρμογή βλέπετε και άμεσα αποτελέσματα. Το Ινστιτούτο βάσει της τελευταίας λέξης στην τεχνολογία μηχανημάτων και laser παρέχει υπηρεσίες Αδυνατίσματος και Ριζικής Αποτρίχωσης.