Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιθυμώ να γίνω μέλος του bestofferz.gr και να λαμβάνω τις καθημερινές προσφορές στο email μου

Επιλογές προσφοράς

195.00

Τιμή Έκπτωση Κέρδος
€195.00 0.00% €0

12 Αγορές

Η προσφορά τελείωσε στις:

30-06-2017 - 18:59:00

Προσφορά για Λάρνακα από Θεσσαλονίκη, 4 ημέρες, Αεροπορικά Εισιτήρια, Ξενοδοχείο 3*, Πρωινό, Τιμή 195€.

ΛΑΡΝΑΚΑ!!! 195€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 4 ημέρες / 3 νύχτες σε πολύ κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό σε μπουφέ.

Λίγα λόγια
 • Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Λάρνακα-Θεσσαλονίκη.
 • Ξενοδοχείο 3* αστέρων με πρωινό υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης σε 4* .
 • Υπάρχει δυνατότητα αύξησης ημερών με την ανάλογη επιβάρυνση.
 • Προαιρετικα services (Ξεναγήσεις,-μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο) με επιπλέον κόστος.
 • 1 Χειραποσκευή έως 8 κιλά ανά άτομο.
 • Η Λάρνακα βρίσκεται στην νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου, αποτελώντας σήμερα την τρίτη πληθυσμιακά πόλη της Μεγαλονήσου. Ένα ταξίδι στην Κύπρο μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες σου, μέσα από μια σειρά από αξιοθέατα.
  Η Λάρνακα θυμίζει κάτι από Μαϊάμι, από τις Φοινικούδες που βλέπει κανείς στον παραλιακό δρόμο. Σίγουρα κατέχει μια θέση ανάμεσα στις ομορφότερες παραλιακές πόλεις της Μεσογείου και ίσως τελικά να υπάρχει απάντηση στην ερώτηση «που βρίσκεται η χαμένη Ατλαντίδα».
  Όπως και να έχει, η Λάρνακα ενδείκνυται για ένα πολιτιστικό ταξίδι. Οι Φοινικούδες ή ο Ιερός Ναός του Αγίου Λαζάρου θα σας καταπλήξουν.
  Αξιοθέατα:
  Χαλά Σουλτάν Τεκκέ
  Το τζαμί του Χαλά Σουλτάν Τεκκέ αποτελεί ιερό τόπο για τους μουσουλμάνους καθώς πιστεύετε ότι στο σημείο που είναι χτισμένο πέθανε το 647 η Ουμ Χαράμ, τροφός του προφήτη Μωάμεθ, πέφτοντας από το άλογό της κατά τη διάρκεια κάποιας αραβικής επιδρομής. Βρίσκεται 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, στις όχθες της Αλυκής Λάρνακας, κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο. Το Χαλά Σουλτάν Τεκκέ είναι από τους σημαντικότερους τόπους λατρείας της μουσουλμανικής θρησκείας, κατά κάποιους αναφέρεται τέταρτο μετά τα τεμένη της Μέκκας, της Μεδίνας και του Αλ Ακσιά στην Ιερουσαλήμ.
  Παλαιό Υδραγωγείο Λάρνακας (Καμάρες)
  Το Παλαιό Υδραγωγείο Λάρνακας κατασκευάστηκε το 1750 από των τότε Οθωμανό κυβερνήτη της Λάρνακας Αμπού Μπεκίρ Πασά και θεωρείτε η πιο σημαντική κατασκευή της Οθωμανικής εποχής. Το υδραγωγείο λειτουργούσε μέχρι το 1939 και αποτελούταν από 75 καμάρες που μετέφεραν το νερό από το ποταμό Τρέμιθο στην πόλη της Λάρνακας. Σήμερα η συνοικία που βρίσκετε γύρο από της Καμάρες έχει δανειστεί το όνομα του παλαιού υδραγωγείου. Ένα μέρος του φωτίζεται τη νύχτα και φαίνεται από τον κεντρικό δρόμο Λάρνακας-Λεμεσού.
  «Φοινικούδες»
  Οι Φοινικούδες είναι ο παραλιακός πεζόδρομος και η παραλία που βρίσκετε παράλληλα με την Λεωφόρο Αθηνών και οφείλει το όνομα του στους φοίνικες που βρίσκονται στης δύο πλευρές του δρόμου. Οι Φοινικούδες είναι η καρδία της τουριστικής ζωής της Λάρνακας, μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης βρίσκονται επί της Λεωφόρου Αθηνών, ενώ ειδικά το καλοκαίρι σφύζει από ζωή σχεδόν όλη την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Πέρα από ξενοδοχεία, εδώ βρίσκονται τα περισσότερα ρεστοράν καθώς και μπάρ και καφέ. Στο ύψος της Πλατείας Δημαρχείου είναι τοποθετημένη η προτομή του Κίμωνα του Αθηναίου με το απόσπασμα "Kαι νεκρός ενίκα".
  Ιερός Ναός Αγίου Λαζάρου
  Ο ιστορικός Ναός του Αγίου Λαζάρου κατασκευάστηκε στα τέλη του 9ου αιώνα σε μια ιερή τοποθεσία. Στο σημείο κατασκευής του τάφηκε για δεύτερη φορά ο Λάζαρος που αναστήθηκε κατά της γραφές από των Ιησού Χριστό. Η παράδοση λέει ότι ο τάφος του Λαζάρου βρέθηκε το 890 και τα λείψανα μεταφέρθηκαν το 898 από των Βυζαντινό Αυτοκράτορα Λέων ΣΤ΄ στην Κωνσταντινούπολη. Αργότερα κατά των 13ο αιώνα, κατά την διάρκεια της τέταρτης σταυροφορίας, τα λείψανα μεταφέρθηκαν στην Μασσαλία όπου και χάθηκαν. Σε ανταπόδοση για την Λάρνακα, από την μεταφορά των λειψάνων ο Αυτοκράτορας Λέων έχτισε την εκκλησία στο σημείο που βρέθηκε ο τάφος στα τέλη του 9ου με αρχές του 10ου αιώνα. Ο ναός είναι ένας από τους μόλις τρεις βυζαντινούς ναούς που διασώζονται στην Κύπρο μέχρι σήμερα. Στην πλούσια ιστορία του Ναού, άλλαξε χρήση αρκετές φορές, χρησιμοποιήθηκε ως Καθολικός κατά την Ενετική εποχή (13ο και 16ο αιώνα), ως τζαμί για ένα μικρό διάστημα μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης και για περίπου 200 χρόνια ως Καθολικός και Ορθόδοξος για να επιστρέψει στων αμιγώς Ορθόδοξο χαρακτήρα του κατά την σύγχρονη ιστορία. Σε όλη αυτήν την πορεία της ιστορίας έγιναν αρκετές αλλαγές, και προστέθηκαν αρκετά στοιχεία από την Καθολική αρχιτεκτονική όπως το καμπαναριό του ναού. Μια φωτιά το 1970 προκάλεσε αρκετές ζημίες στο εσωτερικό του ναού και οι εντατικές προσπάθειες ανακατασκευής της ζημιάς έφεραν στο φως ανθρωπινά λείψανα που προσδιορίστηκαν ότι ανήκουν στον Άγιο Λάζαρο κάτι που σημαίνει ότι δεν είχαν μεταφερθεί όλα τα λείψανα στην Κωνσταντινούπολη. Ο ναός παίζει σημαντικό ρόλο στην παράδοση της πόλης της Λάρνακας, και την Κυριακή του Λαζάρου η εικόνα του Αγίου γίνετε περιφορά στους δρόμους της πόλης.
Όροι χρήσης
 • 195€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 4 ημέρες/ 3 νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρωινό σε μπουφέ.
 • Αναχώρηση  08/06/2017 και επιστροφή 11/006/2017.
 • Το ξενοδοχείο είναι το LIVADHIOTIS CITY 3* ή παρόμοιο 3 αστέρων με πρωινό καθημερινά.
 • Οι πελάτες μπορούν να ζητούν διεξαγωγή πακέτου και σε άλλες ημερομηνίες με επανακοστολόγηση.
 • Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ‘Μακεδονία’.
 • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών.
 • Μετά την αγορά του πακέτου δεν επιτρέπεται μερική ή ολική ακύρωση του για κανένα λόγο.
 • Οι τιμές ισχύουν κατ άτομο σε δίκλινο, τρίκλινο, τετράκλινο δωμάτιο, τα μονόκλινα δωμάτια επιφέρουν προσαύξηση 40% στην τιμή του πακέτου.
 • Για πραγματοποίηση ταξιδίου απαιτείται διαβατήριο η ταυτότητα.
 • Για αγορές σε διάστημα μεγαλύτερο των 10 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της προσφοράς γίνεται πλήρης επανακοστολόγηση του πακέτου.
 • Για πληροφορίες σχετικά με το ταξιδιωτικό πακετο (διαθεσιμότητα, κρατήσεις κλπ.) απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2118501086 ή mail στο info@bestofferz.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30-18.00 ή συμπλήρωση της φόρμας κρατήσεως (κάντε κράτηση).
 • Πληροφορίες Ξενοδοχείου:

Αυτό το κατάλυμα απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Livadhiotis City Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Λάρνακα, σε απόσταση 100μ. από τη διάσημη παραλία Φοινικούδες. Προσφέρει δωρεάν δημόσιο Wi-Fi, μπαρ και δωμάτια με μπαλκόνι και δορυφορική τηλεόραση.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Livadhiotis City διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, παροχές σιδερώματος, θυρίδα ασφαλείας, στεγνωτήρα μαλλιών και καφετιέρα. Υπάρχει επίσης ντους με πρόσβαση για ΑμεΑ για επισκέπτες με κινητικά προβλήματα. Παρέχεται δωρεάν ενσύρματο internet.
Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ευρωπαϊκό πρωινό. Στο ήρεμο περιβάλλον του lobby bar Café Blu θα απολαύσετε ποτό ή σνακ.
Το φιλόξενο προσωπικό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε εκδρομές στο βουνό ή περιηγήσεις με τζιπ. Διατίθεται επίσης υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και ποδηλάτων.
Η μαρίνα της Λάρνακας και η εκκλησία του Αγίου Λαζάρου απέχουν λιγότερο από 500μ. από το Livadhiotis City Hotel. Το αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι προσβάσιμο σε 10 λεπτά οδικώς. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. 
Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Λάρνακα Πόλη σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια.
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9 για ταξίδι δύο ατόμων.
 

 

Πληροφορίες επιχείρησης
keep travelling εξωτερικού
Διεύθυνση: Dimitriou Soutsou str
Τηλέφωνο:


 

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να παρέχουμε στο αγοραστικό μας κοινό μια ολοκληρωμένη πρόταση στο κομμάτι των διακοπών και των ταξιδιών δημιουργήσαμε το keep-travelling deals powerd by Aus. travel.

TI EINAI TO KEEP TRAVELLING.. .είναι μια αυτοτελής κατηγορία ενσωματωμένη στο website της bestofferz.gr και προσανατολισμένη έτσι ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες των αγοραστών που αφορούν ξενοδοχεία, resorts, spa resorts, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, outdoor activities και προορισμούς στο εξωτερικό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Tο keep travelling by Aus. travel  προσφέρει στις προσφορές του ελεγμένα και πολυτελή καταλύματα, άνετα και ασφαλή μέσα μετακίνησης, ξεναγήσεις-περιηγήσεις σε ότι αξίζει, γεύματα που συνδυάζουν τη μοναδικότητα των τοπικών γεύσεων με την ποιότητα και την ασφάλεια, πάντα με άριστη οργάνωση στη λεπτομέρεια και εξατομικευμένη αντιμετώπιση για κάθε ταξιδιώτη.

NEWSLETTER Εγγραφείτε στο newsletter του keep travelling by Aus. travel  για να λαμβάνετε καθημερινά μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις! Για πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία (διαθεσιμότητα, κρατήσεις κλπ.) απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2118501086 ή mail στο info@bestofferz.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30-18.00 ή συμπλήρωση της φόρμας κρατήσεως (κάντε κράτηση). 

Η διαφημιζόμενη εταιρία  Aust. travel αποτελεί μέλος των ελληνικών και διεθνών οργανισμών ΕΟΤ-ΙΑΤΑ.

IATA code: 27 2 1095 6
GNTO license: 0206E61000235201