Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιθυμώ να γίνω μέλος του bestofferz.gr και να λαμβάνω τις καθημερινές προσφορές στο email μου

Θεραπείες Προσώπου

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗΣ (IPL)

Η Φωτοανάπλαση είναι μια νέα επαναστατική θεραπεία που βελτιώνει θεαματικά την εμφάνιση του δέρματος και των υποδόριων ιστών με τη χρήση έντονου παλμικού φωτός.

Είναι ιδανική θεραπεία για τις παρακάτω καταστάσεις:

 • Φωτογήρανση (καταστροφή του δέρματος από τον ήλιο).
 • Δυσχρωμικές αλλοιώσεις, όπως καφέ κηλίδες, μέλασμα (χλόασμα) μετά από εγκυμοσύνη, λήψη αντισυλληπτικών, κ.λ.π.
 • Ευρυαγγείες
 • Ερύθημα (μόνιμο κοκκινωπό χρώμα) προσώπου, λαιμού, μπούστου.
 • Τραχύ δέρμα με μεγάλους πόρους.

Δέρμα προσώπου που είναι ήδη καθαρό και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μπορεί να γίνει πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό, πιο νεανικό!

Η φωτοανάπλαση πλεονεκτεί σε πολλά σημεία έναντι άλλων θεραπειών ανάπλασης του δέρματος. Μερικά από τα μοναδικά της πλεονεκτήματα είναι τα παρακάτω:
Είναι η μόνη αποτελεσματική θεραπεία για το ερύθημα (κοκκινίλα) προσώπου, λαιμού και στήθους.

•       Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας – μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητές σας.

•       Το δέρμα δεν ξεφλουδίζει. Δεν κοκκινίζει.

•       Είναι εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία, χωρίς παρενέργειες.

•       Η θεραπεία είναι σύντομη και άριστα ανεκτή. Δεν απαιτείται τοπική αναισθησία και η διάρκεια της δεν ξεπερνάει τα 20-40 λεπτά.

•       Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται μόνο από ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς.

•       Μπορεί με ασφάλεια να εφαρμοστεί, εκτός από το πρόσωπο, στο λαιμό, το μπούστο, τους ώμους και τα χέρια.

•       Εφαρμόζεται και στα πιο δύσκολα μεσογειακά δέρματα.

•       Μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμα εμφυτεύματα για πιο ολοκληρωμένη ανανέωση του προσώπου.

•       Η φωτοανάπλαση ολοκληρώνεται σε 5 περίπου συνεδρίες που πραγματοποιούνται ανά 3 εβδομάδες, με αποτελέσματα  που διαρκούν.

Θεραπεία με  τεχνολογία Ultrasound-RF Therapy

Η RF-Ultra Sound Therapy είναι η επαναστατική νέα μέθοδος lifting θεραπείας προσώπου και λαιμού για σύσφιξη χωρίς νυστέρι! H σύσφιξη και η αναζωογόνηση προσώπου με εστιασμένους υπερήχους, μέσω της τεχνολογίας Ultrasound-RF, πραγματοποιείται με την εφαρμογή ηχητικών κυμάτων στην επιδερμίδα επικεντρώνοντας τη δράση τους στις βαθύτερες στιβάδες του ιστού. Πριν τη νέα τεχνολογία Ultrasound-RF, ο μόνος τρόπος για να φτάσουμε στα βαθύτερα αυτά στρώματα ήταν μόνο η επεμβατική χειρουργική.

Πώς η Ultrasound-RF Therapy εφαρμόζεται ως θεραπεία προσώπου;  

Η θεραπεία προσώπου RF με Ultrasound υπερήχους προσφέρει την άμεση λύση για την ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου, των ματιών και του χαλαρού δέρματος του "οβάλ του προσώπου" χωρίς βελόνες, τομές, ουλές, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Ο στόχος της θεραπείας προσώπου με Ultrasound-RF υπερήχους είναι η εντόπιση του χαλαρού συνδετικού ιστού του δέρματος. Μέσω των υπερήχων διεγείρεται η φυσική ικανότητα του δέρματος να παράγει νέο κολλαγόνο οδηγώντας σε lifting και σύσφιξη του προσώπου και του λαιμού.

Θεραπεία προσώπου με Ultrasound-RF  υπέρηχους

Με την πρωτοποριακή Ultrasound τεχνολογία συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα των υπερήχων και των RF ραδιοκυμάτων, για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην αναζωογόνηση και τη σύσφιξη προσώπου. Τα ηχητικά κύματα σε συνδυασμό με τα ραδιοκύματα ξυπνούν τους ινοβλάστες, δρουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου και τη σύσφιξη του προσώπου και των ιστών της επιδερμίδας. Η θεραπεία προσώπου διαρκεί 30 λεπτά, είναι ανώδυνη και μπορεί κανείς να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του.

Αποτελέσματα Ultrasound-RF Therapy ως θεραπεία προσώπου

Η τεχνολογία Ultrasound-RF υπερήχων στην Ελλάδα και τα αποτελέσματά της στο πρόσωπο και το λαιμό είναι άμεσα και θεαματικά. Η θεραπεία προσώπου Ultrasound- RF εφαρμόζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα γύρω από τα μάτια, στο οβάλ του προσώπου, στον λαιμό και το ντεκολτέ. Τα αποτελέσματά της είναι η άμεση σύσφιξη προσώπου και λαιμού και η μείωση των λεπτών γραμμών. Εφαρμόζεται με ασφάλεια και στη δύσκολη περιοχή του άνω βλεφάρου και του κάτω βλεφάρου. Δεν αποκαλείται τυχαία Lifting χωρίς νυστέρι!

Βαθύς Καθαρισμός προσώπου

Το Α και το Ω της ομορφιάς μας
 

Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου και από ποιους πρέπει να εκτελείται;
 

Βαθύς καθαρισμός προσώπου ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία η αισθητικός έχει ως σκοπό την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής και αποτελείται από τα παρακάτω στάδια:

 • Πρώτο στάδιο: η απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ με γαλάκτωμα και λοσιόν.
 • Δεύτερο στάδιο: με το πήλινγκ προσώπου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος και διείσδυση των μετέπειτα καλλυντικών προϊόντων.
 • Τρίτο στάδιο: με την βοήθεια του ατμού από ειδικό μηχάνημα προβαίνουμε στην διάνοιξη των πόρων.
 • Τέταρτο στάδιο: κάνουμε διάνοιξη των πόρων με απαλές πιέσεις φορώντας πάντα γάντια.
 • Πέμπτο στάδιο: προσφέρουμε αντιβακτηριδιακή προστασία στο πρόσωπο με την βοήθεια των υψίσυχνων ρευμάτων.
 • Έκτο στάδιο: χρησιμοποιούμε μια μάσκα κατάλληλη για τον τύπο δέρματος του πελάτη και τέλος μια επουλωτική, αντισηπτική ή καλμαντική κρέμα.

Η διαδικασία μπορεί να αλλάζει από αισθητικό σε αισθητικό εμπλουτίζοντάς την με περισσότερες από μια μάσκες ή με καλμαντικούς ορούς που προσφέρουν ακόμη περισσότερο στην φυσιολογική επαναφορά του pH του δέρματος.

Phytopeeling

 Το Phytopeeling αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα της επιδερμίδας, λόγω ακμής, υπερβολικής λιπαρότητας, δυσχρωμιών, χαλάρωσης ή ρυτίδων & εξισορροπεί τα επίπεδα λιπαρότητας.

Με το phytopeeling mask το δέρμα αποκτά λάμψη, καθαρότητα και φωτεινότητα.

Μετα την περιποίηση μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασια σας. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και χωρίς ερεθισμούς.

 Η μέθοδος αυτή, είναι ιδανική για:

1) απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και μέρους της κεράτινης στοιβάδας,

2) μείωση του βάθους των ρυτίδων του δέρματος και εξομάλυνση των λεπτών ρυτίδων,

3) εξομάλυνση των βλαβών της ακμής,

4) εξομάλυνση των δυσχρωμιών του δέρματος και των πανάδων.

Γιατί η Bestofferz προσφέρει τις καλύτερες τιμές στις θεραπείες προσώπου;

Στόχος της bestofferz, είναι η απόλαυση της ζωής με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.

H φιλοσοφία μας είναι να αναζητούμε και να σας παρέχουμε αγαθά & υπηρεσίες που εμείς οι ίδιοι θα αγοράζαμε στις πιο συμφέρουσες προσφορές!

Όλοι αναζητούμε κάτι ξεχωριστό για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, ένα πακέτο προσωπικής περιποίησης (αισθητικήχτένισμαμανικιούραποτρίχωσηspa) δώρο στον εαυτό μας ή σε φίλους, μια μαγευτική απόδραση σε ένα ωραίο ξενοδοχείο, ένα απολαυστικό γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο στο κλείσιμο της ημέρας.

 

H αναζήτηση και το κλείσιμο οικονομικών προσφορών για την εκπλήρωση των αναγκών σας, είναι για μας εύκολη υπόθεση, και δε μένει παρά να το αξιοποιήσετε κλειδώνοντας και εσείς μία προσφορά με την bestofferz!