Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιθυμώ να γίνω μέλος του bestofferz.gr και να λαμβάνω τις καθημερινές προσφορές στο email μου

Ημιμόνιμο Μανικιούρ

Βήμα προς βήμα η τεχνική του ημιμόνιμου μανικιούρ

Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν πλέον το ημιμόνιμο μανικιούρ που μπορεί να κρατήσει μέχρι και 3 εβδομάδες χωρίς να χαλάσει!

Η καινοτομία του είναι ότι με τα λεγόμενα ημιμόνιμα βερνίκια, το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο για 15 μέρες τουλάχιστον, στεγνώνει αμέσως και διατηρεί την αρχική του λάμψη. Επιπλέον δεν επιβαρύνει καθόλου το νύχι και αφαιρείται πανεύκολα μέσα σε λίγα λεπτά.

Το μειονέκτημα του υβριδικού μανικιούρ είναι ότι πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματίες , μιας και χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό. Διαρκεί 20-30 λεπτά και πλέον υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ακόμη και στο γαλλικό μανικιούρ.

Διαδικασία ημιμόνιμου μανικιούρ

  • Η διαδικασία ξεκινάει έχοντας ήδη προηγηθεί ένα καλό μανικιούρ, ώστε τα νύχια να είναι καθαρά και να έχουν απομακρυνθεί τα πετσάκια.
  • Στη συνέχεια αφαιρείται η λιπαρότητα με ασετόν, απλώνεται το πρώτο λεπτο στρώμα της ειδικής βάσης και τοποθετείται το χέρι στο ειδικό φουρνάκι για 10 δευτερόλεπτα.
  • Έπειτα η ειδικός περνάει το χρώμα, προσέχοντας και πάλι η στρώση να είναι λεπτή και να μη λερωθεί το δέρμα γύρω από το νύχι. Αυτή τη φορά το χέρι μπαίνει στο φουρνάκι για 2 λεπτά.
  • Ακολουθεί η δεύτερη στρώση του χρώματος και ξαναμπαίνει το χέρι για άλλα 2 λεπτά στον φούρνο.
  • Στο επόμενο στάδιο σχηματίζεται η γραμμή του γαλλι​κού και τοποθετείται το χέρι πάλι στον φούρνο για άλλα 2 λεπτά.
  • Η τεχνική τελειώνει με ένα επίσης λεπτό στρώμα top coat, το οποίο θα στεγνώσει και αυτό στον φούρνο για 2 λεπτά ακόμη.
  • Όταν έχει ολοκληρωθεί το βάψιμο όλων των νυχιών και στα δύο χέρια και έχουν βγει από το φουρνάκι στεγνά, καθαρίζονται με καθαρό οινόπνευμα και ενυδατώνονται με λαδάκι.

Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια και στην περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε και γαλλικό μανικιούρ με χρώμα ή απλώς χρώμα.

Γιατί η Bestofferz προσφέρει τις καλύτερες τιμές στο ημιμόνιμο μανικιούρ;

Στόχος της bestofferz, είναι η απόλαυση της ζωής με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.

H φιλοσοφία μας είναι να αναζητούμε και να σας παρέχουμε αγαθά & υπηρεσίες που εμείς οι ίδιοι θα αγοράζαμε στις πιο συμφέρουσες προσφορές!

Όλοι αναζητούμε κάτι ξεχωριστό για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, ένα πακέτο προσωπικής περιποίησης (αισθητικήχτένισμαμανικιούραποτρίχωσηspa) δώρο στον εαυτό μας ή σε φίλους, μια μαγευτική απόδραση σε ένα ωραίο ξενοδοχείο, ένα απολαυστικό γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο στο κλείσιμο της ημέρας.

 

H αναζήτηση και το κλείσιμο οικονομικών προσφορών για την εκπλήρωση των αναγκών σας, είναι για μας εύκολη υπόθεση, και δε μένει παρά να το αξιοποιήσετε κλειδώνοντας και εσείς μία προσφορά με την bestofferz!