Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιθυμώ να γίνω μέλος του bestofferz.gr και να λαμβάνω τις καθημερινές προσφορές στο email μου

Laser Αποτρίχωση

Μύθοι και Αλήθειες Για Την Αποτρίχωση Με Laser & IPL

Τι είναι η αποτρίχωση με Laser ή IPL;

Είναι μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, όπου πραγματοποιείται πλήρης καταστροφή της τρίχας στο πρόσωπο και στο σώμα. Τόσο το Laser όσο και το IPL παράγουν φως το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχα, με αποτέλεσμα την επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακα της τρίχας και στην καταστροφή αυτής, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα.

Ποια διαφορά υπάρχει μεταξύ των συσκευών Laser και IPL;

To IPL (Intense Pulse Light) δουλεύει σε ένα ευρύ φάσμα φωτός, σε μήκος κύματος 550-1200nm, είναι πολυχρωμικό και βρίσκεται στο ορατό φάσμα φωτός. Το  Laser βρίσκεται σ'ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος και η ακτινοβολία που εκμπέμπει είναι μονοχρωμική. Στο IPL το φως είναι διάχυτο και έντονο, ενώ στο Laser είναι εστιασμένο κι επεμβατικό. Γι'αυτό και η φωτοθερμόλυση με IPL είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αποτρίχωσης δεδομένου ότι είναι ανώδυνη και αποτελεσματική.

Σε ποια σημεία εφαρμόζεται;

Το laser και το ipl ενδείκνυται για όλες τις περιοχές στο πρόσωπο και στο σώμα, σε άνδρες και γυναίκες, με εξαίρεση την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Επίσης, αντενδύκνειται η εφαρμογή της πάνω σε σπίλους και ελιές.

Η φωτοαποτρίχωση είναι επικίνδυνη για την υγεία;

Σε καμία περίπτωση δεν είναι επικίνδυνη, δεδομένου ότι όλα τα μηχανήματα φωτός δρουν επιφανειακά και δεν έχουν τη δυνατότητα να διεισδύουν στο σώμα, ώστε να επηρεάζουν όργανα. Κάποια μικροεγκαύματα που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς, έχουν να κάνουν καθαρά με λάθος χειρισμό και όχι με την τεχνική της φωτοαποτρίχωσης.

Πονάει;

Τα μηχανήματα νέας γενιάς διαθέτουν σύγχρονους μηχανισμούς ψύξης της επιδερμίδας και έτσι μειώνουν σημαντικά το αίσθημα του πόνου. Επίσης, η εν κινήσει (in motion) τεχνική που εφαρμόζεται από κάποια συστήματα αποτρίχωσης (η κεφαλή του μηχανήματος βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση), κάνει τη θεραπεία μια απλή και άνετη διαδικασία.

Ενδείκνυται για κάθε τύπο τρίχας;

Tα συστήματα laser και ipl αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά όλους τους τύπους τρίχας εκτός από τις ξανθές και λευκές, επειδή αυτές στερούνται μελανίνης. Όλα τα μηχανήματα φωτός λειτουργούν με την αποστολή ενέργειας στο θύλακα της τρίχας μέσω της χρωστικής της (μελανίνης).

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με σημαντικότερους: την περιοχή, το φύλο και την ορμονική κατάσταση του ατόμου που κάνει τη θεραπεία. Παρ' όλα αυτά, έχει αποδειχτεί στατιστικά, ότι απαιτούνται συνήθως 6-10 συνεδρίες για όλες τις περιοχές στο σώμα και 10 για το πρόσωπο.

Πόσος χρόνος μεσολαβεί μεταξύ των συνεδριών;

Το διάστημα μεταξύ των συνεδριών είναι 6 εβδομάδες στις πρώτες θεραπείες, ενώ στην πορεία ο χρόνος αυτός αυξάνεται.

Ωστόσο, κάθε 45 ήμερες απαιτείται παρακολούθηση, έτσι ώστε  να αξιολογείται το αποτέλεσμα και να προγραμματίζεται η επόμενη συνεδρία.

Τι πρέπει να προσέχει κάποιος κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος φωτοαποτρίχωσης

  • Την ηλιακή ακτινοβολία.

    Δεν ενδείκνυται η έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακή προστασία, όπως επίσης η χρήση solarium και προϊόντων αυτόματου μαυρίσματος στην περιοχή που γίνεται η αποτρίχωση.

 

  • Τον τρόπο αποτρίχωσης στα μεσοδιαστήματα.

    Απαγορεύεται η ενδιάμεση αποτρίχωση με κερί η άλλο τρόπο που ξεριζώνει την τρίχα. Επιτρέπεται η ενδιάμεση αποτρίχωση με ξυράφι ή το κόψιμο της τρίχας με ψαλιδάκι.

Αξίζει τον κόπο;

Φυσικά, και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη μέθοδο αποτρίχωσης, κυρίως εξαιτίας των μόνιμων αποτελεσμάτων της και όχι μόνο. Είναι η μοναδική μέθοδος που αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, λεία και βελούδινη, απαλλαγμένη από ερεθισμούς και ανεπιθύμητα σπυράκια. Συνήθως γίνεται για αισθητικούς λόγους, αλλά είναι η μόνη ιατρικά αποδεδειγμένη λύση για άτομα που υποφέρουν από θυλακίτιδες.

 

Γιατί η Bestofferz προσφέρει τις καλύτερες τιμές στη laser αποτρίχωση;

Στόχος της bestofferz, είναι η απόλαυση της ζωής με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.

H φιλοσοφία μας είναι να αναζητούμε και να σας παρέχουμε αγαθά & υπηρεσίες που εμείς οι ίδιοι θα αγοράζαμε στις πιο συμφέρουσες προσφορές!

Όλοι αναζητούμε κάτι ξεχωριστό για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, ένα πακέτο προσωπικής περιποίησης (αισθητικήχτένισμαμανικιούραποτρίχωσηspa) δώρο στον εαυτό μας ή σε φίλους, μια μαγευτική απόδραση σε ένα ωραίο ξενοδοχείο, ένα απολαυστικό γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο στο κλείσιμο της ημέρας.

 

H αναζήτηση και το κλείσιμο οικονομικών προσφορών για την εκπλήρωση των αναγκών σας, είναι για μας εύκολη υπόθεση, και δε μένει παρά να το αξιοποιήσετε κλειδώνοντας και εσείς μία προσφορά με την bestofferz!