Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιθυμώ να γίνω μέλος του bestofferz.gr και να λαμβάνω τις καθημερινές προσφορές στο email μου

Αδυνάτισμα

Τέλειες αναλογίες χωρίς δίαιτα, χωρίς γυμναστική και χωρίς νυστέρι

Σώμα που δεν υπακούει στις δίαιτες; Γλουτοί που δεν μας επιτρέπουν να φορέσουμε το αγαπημένο μας τζιν; Μπράτσα που κάνουν τις εφαρμοστές μπλούζες να δείχνουν άκομψες;
Μερικές φορές η σιλουέτα μας ξεφεύγει από αυτό που θα επιθυμούσαμε για τον εαυτό μας. Το λίπος που συγκεντρώνεται στα ψωμάκια, την κοιλιά, τα μπράτσα, ακόμη και το προγούλι, αρκεί για να χαλάσει τα σχέδιά μας για ένα φόρεμα ή και να αλλάξει οριστικά τον τρόπο που ντυνόμαστε. Όσο κι αν υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε δίαιτες ή γυμναστική, το επίμαχο κομμάτι πάχους αντιστέκεται.
Οι νέες μελέτες, όμως, δεν στρέφονται πλέον μόνο στη συσσώρευση του λίπους. Τα καινούργια επιστημονικά στοιχεία ενοχοποιούν τώρα και το δέρμα. Τι δείχνουν τα νέα δεδομένα; Και ποιοι είναι οι τρόποι αντιμετώπισης;

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ

Οι κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν τη δράση των μηχανημάτων της νέας τεχνολογίας διαρκώς πληθαίνουν. Το ίδιο και οι διάσημες πελάτισσες που μπαινοβγαίνουν στα medical spa της Σάντα Μόνικα και του Λος Άντζελες. Προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα για μια καινούργια ταινία, πριν από μία σημαντική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, οι σταρ κάνουν μία αναίμακτη σύσφιξη. Χωρίς αναισθησία, οι νέες τεχνικές κερδίζουν συνεχώς οπαδούς. Οι καινούργιες μέθοδοι είναι διαθέσιμες και εδώ.

Μάθετε ποιες είναι και τι μπορούν να κάνουν για εσάς.

Οι τεχνικές

1. Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες

Η χαλάρωση αντιμετωπίζεται με την εφαρμογή τεχνικών που αναλαμβάνουν να αναζωογονήσουν τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη σύνθεση των ινών, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Τα μηχανήματα που εκπέμπουν ραδιοσυχνότητες, μπορούν να το πετύχουν μεταφέροντας την ενέργεια στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος, αυξάνουν τη θερμοκρασία και έτσι δημιουργούν ένα είδος εγκαύματος. Οι ινοβλάστες υπακούουν στο θερμικό σοκ και θέτουν σε εγρήγορση τις αναπλαστικές τους λειτουργίες, ώστε να διορθώσουν αυτό που αντιλαμβάνονται σαν έγκαυμα. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και της ελαστίνης. Σε αυτή τη θερμότητα, οι ίνες αντιδρούν άμεσα. Παύουν να είναι χαλαρές και συσφίγγονται. Συγχρόνως, αντιδρούν και οι ινοβλάστες. Πιστεύοντας ότι το κολλαγόνο έχει υποστεί βλάβη, όπως συμβαίνει στο έγκαυμα, δίνουν εντολή για την παραγωγή καινούργιων αποθεμάτων.

2. Λιπογλυπτική με STARVAC

Το Body-Lipo-Slim γίνεται με χρήση προϊόντων Beauty Mineral από τη Νεκρά Θάλασσα και περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

a. peeling με κόκκους για απολέπιση,

b. massage με κρέμα liposlim για έντονη λιποδιάλυση,
c. μάσκα liposlim και
d. massage με gel σύσφιξης.

3. Ενδοδερμικό STARVAC

 Μια νέα και απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική συσκευή ενδοθερμικού μασάζ για την οριστική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και το γενικό φορμάρισμα του σώματος. Γίνεται χρήση μιας ανατομικά σχεδιασμένης κεφαλής με 4 roller, εξαιρετικά ελαφριάς για την απόλυτη άνεση του χρήστη, βάση της οποίας δημιουργείται τοπικά roller & vacuum πάνω στην θεραπευόμενη περιοχή με σκοπό την αναδόμηση του συνδετικού ιστού, τη δραστηριοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λεμφικής παροχέτευσης, με τελικό στόχο την αποβολή του λίπους , τη σύσφιξη, το αδυνάτισμα και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

4. Ηλεκτρική διέγερση των μυών / Ηλεκτροθεραπεία

Για μια χαλαρή κοιλιά που κρεμάει έξω από το τζιν δεν φταίει μόνο το δέρμα. Κάτω από αυτό, έχει χαλαρώσει ο ίδιος ο μυς. Σε αυτή την περίπτωση, η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι η γυμναστική με ασκήσεις για τους κοιλιακούς. Τι γίνεται, όμως, αν δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε όρεξη για τέτοιες δραστηριότητες;
Εναλλακτικά προτείνετε η θεραπεία με ηλεκτρική διέγερση: Θα μπορούσε κανείς να την περιγράψει ως παθητική γυμναστική. Η πάσχουσα ξαπλώνει και εφαρμόζονται τα ηλεκτρόδια στους κοιλιακούς μυς, τόσο στον κάτω όσο και στον άνω. Διοχετεύοντας ηλεκτρικό ρεύμα, προκαλούνται συσπάσεις σαν αυτές της γυμναστικής. Εξαιτίας της εκγύμνασης, οι μυϊκές ίνες χοντραίνουν και ο μυς συσφίγγεται.

5. Συνδυασμός μεσοθεραπείας με μυϊκή τόνωση

Μία μεσοθεραπεία που θα καταφέρει να διοχετεύσει δραστικές ουσίες στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος χωρίς να χρειαστούν ενέσεις είναι το όνειρο της αισθητικής ιατρικής. Το μηχάνημα πετυχαίνει όχι μόνο τη διαδερμική απορρόφηση των ουσιών, αλλά συγχρόνως και την τόνωση των μυϊκών ινών. Η τεχνολογία της “μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις” μας επιτρέπει να διαπηδήσουμε το φραγμό του δέρματος και να μεταφέρουμε σημαντικές ποσότητες των ενεργών στοιχείων σε βάθος που φτάνει τα 10 χιλιοστά. Συγχρόνως, το ίδιο μηχάνημα που φροντίζει για τη διαδερμική απορρόφηση, προκαλεί συσπάσεις και γυμνάζει τους μυς.

6. Η τεχνική του Cavitation

Βασίζεται στην ιδέα της επιλεκτικής καταστροφής των λιποκυττάρων μέσω του φαινομένου τήξεως, η οποία επιτυγχάνεται με τον συντονισμό της ποσότητας του νερού που περιλαμβάνεται μεταξύ των λιποκυττάρων.

Το μοναδικό αυτό μηχάνημα μιμείται τη φυσική βιοηλεκτρική ενέργεια του ίδιου του σώματος και εκπέμπει μια σειρά από διαφορετικές κυματομορφές, ερεθίσματα, εύρη και συχνότητες για να διεγείρει, να τονώσει και να αναζωογονήσει τις προς θεραπεία περιοχές. Διεισδύοντας στην επιδερμίδα στο λίπος, στους μύες και στο κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα, οι παλμοί του Ultratone μεταδίδονται αυτόματα σε φυσιολογικά διαδοχικές εναλλασσόμενες μορφές. Έτσι, όλες οι περιοχές του προσώπου και του σώματος μπορούν να επιλεγούν με ακρίβεια για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης σειράς αποτελεσμάτων μορφοποίησης, ανόρθωσης, τόνωσης και αναζωογόνησης.

7. Θερμοκουβέρτα

Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις τοπικής ή γενικευμένης παχυσαρκίας και κυτταρίτιδας. Αποτελεί ιδανική λύση για άτομα που απαγορεύεται να κάνουν σάουνα και για άτομα που δεν ιδρώνουν εύκολα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 38-60 βαθμούς Κέλσιου.
Μεταφέρουν την ζέστη βαθιά στο δέρμα και προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας στον υποκείμενο ιστό. Η βελτίωση του μεταβολισμού του λίπους και της κυκλοφορίας του αίματος, βοήθα στην αποσύνθεση του λίπους και την σύσφιξη του συνδετικού ιστού. Είναι λοιπόν σημαντικό η απελευθερούμενη ζέστη να μην είναι υπερβολική. Η άνοδος της θερμοκρασίας στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα την υπεραιμία και την αυξημένη δράση των ενζύμων. Επηρεάζει το νευρικό σύστημα και επιταχύνει τη χαλάρωση. Το σώμα δέχεται ευκολότερα τα συστατικά των προϊόντων.

8. Κρυολιπόλυση                        

Μια εντελώς νέα μη επεμβατική μέθοδος με ορατά αποτελέσματα , χωρίς νυστέρι, πόνο και σημάδια, χρησιμοποιείται παγκοσμίως από το 2013 για την αφαίρεση του τοπικού λίπους. Η αναίμακτη αυτή τεχνική, που έρχεται δυναμικά και με μεγάλες αξιώσεις να προσφερθεί ως πολύ αξιόπιστη εναλλακτική μέθοδος για  την λιποαναρρόφηση. Στα αγγλικά ακούγεται όπως και στα ελληνικά, δηλαδή  «Cryolipolysis». Η Cryolipolysis ενδείκνυται σε κοιλιά και γλουτούς (ψωμάκια). Με τη διαδικασία εφαρμογής της κρυολιπόλυσης τοποθετούνται δύο ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες μεταλλικές πλάκες από ειδικό κράμα ευγενών μετάλλων στα προεπιλεγμένα προβληματικά σημεία. Οι κεφαλές  ψύχουν το τοπικό λίπος σε θερμοκρασία -5 °C προστατεύοντας ταυτόχρονα με ειδικό εξάρτημα το δέρμα, έτσι ώστε τα λιποκύτταρα να αποδομηθούν και στη συνέχεια να απορροφηθούν και να αποβληθούν οριστικά και αμετάκλητα μέσω της λέμφου.  Η κρυολιπόλυση είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος, που αφήνει ανέπαφους τους γειτονικούς ιστούς. Η θεραπεία διαρκεί 1 ώρα  και απαιτούνται 2-3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι θεμελιωδώς διαφορετική από τις άλλες μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες, διότι προκαλεί την απόπτωση μόνο στο λιπώδη ιστό και στα κύτταρά του με ήπια και σταδιακή μείωση του στρώματος του λίπους.

Γιατί η Bestofferz προσφέρει τις καλύτερες τιμές στο αδυνάτισμα;

Στόχος της bestofferz, είναι η απόλαυση της ζωής με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.

H φιλοσοφία μας είναι να αναζητούμε και να σας παρέχουμε αγαθά & υπηρεσίες που εμείς οι ίδιοι θα αγοράζαμε στις πιο συμφέρουσες προσφορές!

Όλοι αναζητούμε κάτι ξεχωριστό για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, ένα πακέτο προσωπικής περιποίησης (αισθητικήχτένισμαμανικιούραποτρίχωσηspa) δώρο στον εαυτό μας ή σε φίλους, μια μαγευτική απόδραση σε ένα ωραίο ξενοδοχείο, ένα απολαυστικό γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο στο κλείσιμο της ημέρας.

 

H αναζήτηση και το κλείσιμο οικονομικών προσφορών για την εκπλήρωση των αναγκών σας, είναι για μας εύκολη υπόθεση, και δε μένει παρά να το αξιοποιήσετε κλειδώνοντας και εσείς μία προσφορά με την bestofferz!